معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از پاسخ به انتقادات کارشناسی درباره محصولات تراریخته پا را فراتر گذاشت و با توهین نسبت به منتقدان، گفت: حرف مفت زدن که مالیات ندارد(!) عیسی کلانتری در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به اینکه شما عنوان کرده‌اید که استفاده از محصولات تراریخته اشکالی ندارد، اما برخی […]

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از پاسخ به انتقادات کارشناسی درباره محصولات تراریخته پا را فراتر گذاشت و با توهین نسبت به منتقدان، گفت: حرف مفت زدن که مالیات ندارد(!)

عیسی کلانتری در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به اینکه شما عنوان کرده‌اید که استفاده از محصولات تراریخته اشکالی ندارد، اما برخی کارشناسان مخالف این نظرند و می‌گویند استفاده از محصولات تراریخته در درازمدت ممکن است سبب گسترش بار بیماری‌ها از جمله سرطان یا جهش ژنی شود، با صراحت گفت: حرف مفت زدن که مالیات ندارد(!)چیزی که نه اثبات شده و نه دلیلی برای آن وجود دارد.
وی افزود: در حال حاضر ۷۰ درصد محصولات وارداتی کشور تراریخته است و ما آن را مصرف می‌کنیم، آیا مشکلی داشته‌ایم؟
معاون رئیس‌جمهور درباره اینکه دانشمندان می‌گویند سال‌ها زمان می‌برد تا اثر مصرف محصولات تراریخته خود را نشان دهد، تصریح کرد: هنوز چیزی اثبات نشده، اما همین مرغی که مصرف می‌کنیم ۷۰ درصد غذایش از جمله سویا و ذرت تراریخته است.
کلانتری در پاسخ به این سوال که چرا آمریکا و کشورهای اروپایی مصرف محصولات تراریخته را منع کرده‌اند؟ پاسخ داد: همین کشورها ۲۰ تا ۲۵ سال است که محصولات تراریخته را مصرف می‌کنند و ۱۸۰ میلیون هکتار صرف زیرکشت همین محصولات در دنیاست که ما یک هکتار هم نداریم.
وی در واکنش به قانون مجلس که فقط اجازه تحقیقات در حوزه محصولات تراریخته را داده است، اظهار کرد: قطعاً باید این مصوبه تغییر کند، چرا که نمی‌توانیم جلوی پیشرفت تکنولوژی را بگیریم. از یک طرف جلوی تکنولوژی را می‌گیریم و از طرف دیگر توقع داریم کشاورز ایرانی بتواند محصول رقابتی با کشاورزان خارجی تولید کند. 
گفتنی است این سخنان در حالی است که دانشگاه‌های آمریکا با انجام تحقیقاتی روی محصولات تراریخته به این نتیجه رسیده‌اند که استفاده از محصولات تراریخته سبب افزایش نازایی، تولد نوزادان ناقص الخلقه، اختلالات کبدی و حتی سرطان می‌شود.
شرکت مونسانتو بزرگ ترین شرکت تولید کننده محصولات تراریخته در آمریکا سعی می‌کند تا نتایج تحقیقات علمی را به نفع خود تغییر دهد و حتی تلاش می‌کند تا دولت‌های مختلف را برای ترویج مصرف محصولات تراریخته متقاعد کند. ۲۵ کشور اتحادیه اروپا، روسیه و نیجریه هم مصرف محصولات ترا ریخته را منع کرده‌اند.
 

🔸 هشدار فوق تخصص ژنتیک
علی کرمی، فوق تخصص مهندسی ژنتیک درباره خطرات این محصولات و دست‌های پنهانی که برای گسترش تراریخته‌ها در کشور برنامه‌ریزی می‌کنند و همچنین نسبت به تغییر آرایش و تحرکات جدید مافیای جهانی تراریخته در ایران هشدار داده است.
به گزارش تسنیم، وی تصریح کرد: مافیای جهانی تراریخته و کمپانی‌های صهیونیستی برای سلطه بر جهان و کنترل مردم همان گفته هنری کیسنجر را اجرا می‌کنند که «برای کنترل دولت‌ها از ابزار نفت و برای کنترل مردم از ابزار غذا استفاده کنید.»
متخصص بیوتکنولوژی پزشکی با بیان اینکه این گروه در حال برنامه‌ریزی حساب شده جهت ایجاد زمینه کسب مجوز و کشت گسترده تراریخته در کشور است، هشدار داد: این روند خطرناک می‌تواند به کشاورزی، امنیت غذایی، سلامت جامعه و ذخایر ژنتیکی و محیط زیست کشور آسیبهای جبران‌ناپذیری وارد سازد.
کرمی خاطرنشان کرد: اینها با طرح ادعاهایی همچون «تراریخته سالم است، ادعاها در خطرات آن کارشناسی نیست، و هیچ سندی بر خطرات تراریخته وجود ندارد»، هزاران سند و مدرک علمی و تحقیقاتی که ثابت می‌کند محصولات تراریخته برای سلامت انسان، دام و محیط زیست خطر دارد را به‌طور شگفت‌انگیزی انکار می‌کنند.
وی افزود: البته این کاملاً طبیعی و قابل پیش‌بینی است، زیرا این گروه منافع گسترده‌ای دارند و اگر یک دنیا سند و مدرک در خطرات تراریخته ارائه شود باز هم انکار خواهند کرد و شما را بی‌سواد و فناوری‌ هراس و … خواهند خواند.
این استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بقیهًْ‌الله ادامه داد: البته دانشمندان می‌دانند این ترفند قدیمی کمپانیهای صهیونیستی تراریخته مانند مونسانتو است و اینها نیز دقیقاً از همین ترفندها برای ساکت کردن دانشمندان منتقد در ایران استفاده می‌کنند.
کرمی تصریح کرد: اینک وضع فرق کرده و سازمان محیط زیست هم دیگر مخالفتی با تراریخته ندارد. اگر مدیران، مسئولان، مراجع، روحانیت و رسانه‌ها، دانشمندان و کشاورزان و مردم عاشق ایران و سلامت خود و فرزندان انقلابی ایران اسلامی سکوت کنند باید منتظر عواقب خطرناک تراریخته کردن ایران باشند.
این استاد ژنتیک خاطرنشان کرد: به این سؤال کلیدی توجه کنید: اگر تراریخته سالم است و اشکالی ندارد، پس چرا ۳۷ کشور پیشرفته و همین‌طور رژیم صهیونیستی اجازه کشت تراریخته را نمی‌دهند؟ چرا درباره ارزیابیها اطلاعات شفاف و صحیح منتشر نمی‌شود تا دانشمندان نقد کنند؟ چرا به محصولات تراریخته برچسب نمی‌زنند؟ چرا اروپایی‌ها همه اینها را باید داشته باشند و مردم ایران خیر؟

 

📚 منبع : روزنامه کیهان – ۱۱ شهریورماه ۹۶