غذاهای محلی استان گیلان نام غذا: #آش_چغندر* 🔰 مواد لازم: ✔️ لوبیا چیتی: نصف پیمانه ✔️ لوبیا قرمز، لوبیا سفید: از هر کدام یک پیمانه ✔️ باقلا مازندرانی: یک پیمانه ✔️ سبزی چغندر، گشنیز و جعفری: ١/۵ کیلو ✔️ آرد برنج: یک پیمانه ✔️ پیاز متوسط: سه عدد ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر […]

غذاهای محلی استان گیلان
نام غذا: #آش_چغندر*

🔰 مواد لازم:

✔️ لوبیا چیتی: نصف پیمانه

✔️ لوبیا قرمز، لوبیا سفید: از هر کدام یک پیمانه

✔️ باقلا مازندرانی: یک پیمانه

✔️ سبزی چغندر، گشنیز و جعفری: ١/۵ کیلو

✔️ آرد برنج: یک پیمانه

✔️ پیاز متوسط: سه عدد

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم

✔️ روغن زرد محلی: سه قاشق غذاخوری

✔️ آب سالم: به مقدار کافی

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم.

🥣 سپس حبوبات را اضافه کرده و با مقداری آب می گذاریم بپزد.

🥣 بعد از پخته شدن حبوبات، سبزی و آرد برنج، نمک، زردچوبه و ادویه را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً پخته و جا بیفتد.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🔵 این آش بخشی از نیاز روزانه به پروتئین را تأمین می کند و استفاده از غلات و حبوبات نیز ارزش غذایی آن را بالا می برد.

🔵 فیبر نامحلول موجود در حبوبات و سبزیجات، موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش شده و کاهنده کلسترول خون می باشد.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران