غذاهاي محلي استان هرمزگان نام غذا: #آش_گندم* 🔰 مواد لازم: ✔️ گندم خرد شده (نيم كوب): يك پيمانه ✔️ نخود، عدس و لوبيا: از هر كدام نصف پيمانه ✔️ پياز متوسط: دو عدد ✔️ سير: پنج حبه ✔️ روغن زرد محلي: يك قاشق غذاخوري ✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زير خاكي: به مقدار لازم […]

غذاهاي محلي استان هرمزگان
نام غذا: #آش_گندم*

🔰 مواد لازم:

✔️ گندم خرد شده (نيم كوب): يك پيمانه

✔️ نخود، عدس و لوبيا: از هر كدام نصف پيمانه

✔️ پياز متوسط: دو عدد

✔️ سير: پنج حبه

✔️ روغن زرد محلي: يك قاشق غذاخوري

✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زير خاكي: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 گندم و حبوبات را با مقداري آب مي پزيم.

🥣 پياز و سير خرد شده را با روغن تفت داده و نمك، زردچوبه و ادويه را اضافه مي كنيم.

🥣 بعد از پخته شدن گندم و حبوبات، سير و پياز تفت داده شده را افزوده و با حرارت ملايم مي گذاريم تا كاملاً پخته و جا بيفتد.

🔰 نظر متخصصين تغذيه:

🟡 اين غذا به دليل داشتن لوبيا، منبع غني از فيبر محلول محسوب شده و براي كنترل قند افراد ديابتي توصيه مي گردد.

🟡 فيتواستروژن موجود در لوبيا باعث كاهش عوارض يائسگي مي شود، البته بانواني كه سابقه خانوادگي سرطان پستان دارند بايد مراقب ميزان استروژن دريافتي خود باشند.

🟡 وجود حبوبات و غلات مي تواند تأمين كننده پروتئين مورد نياز كودكان در حال رشد، نوجوانان در سنين بلوغ، بانوان باردار و شيرده و سالمندان باشد.


✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران