غذاهای محلی استان هرمزگان نام غذا: #آش_گندم* 🔰 مواد لازم: ✔️ گندم خرد شده (نیم کوب): یک پیمانه ✔️ نخود، عدس و لوبیا: از هر کدام نصف پیمانه ✔️ پیاز متوسط: دو عدد ✔️ سیر: پنج حبه ✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم […]

غذاهای محلی استان هرمزگان
نام غذا: #آش_گندم*

🔰 مواد لازم:

✔️ گندم خرد شده (نیم کوب): یک پیمانه

✔️ نخود، عدس و لوبیا: از هر کدام نصف پیمانه

✔️ پیاز متوسط: دو عدد

✔️ سیر: پنج حبه

✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 گندم و حبوبات را با مقداری آب می پزیم.

🥣 پیاز و سیر خرد شده را با روغن تفت داده و نمک، زردچوبه و ادویه را اضافه می کنیم.

🥣 بعد از پخته شدن گندم و حبوبات، سیر و پیاز تفت داده شده را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً پخته و جا بیفتد.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟡 این غذا به دلیل داشتن لوبیا، منبع غنی از فیبر محلول محسوب شده و برای کنترل قند افراد دیابتی توصیه می گردد.

🟡 فیتواستروژن موجود در لوبیا باعث کاهش عوارض یائسگی می شود، البته بانوانی که سابقه خانوادگی سرطان پستان دارند باید مراقب میزان استروژن دریافتی خود باشند.

🟡 وجود حبوبات و غلات می تواند تأمین کننده پروتئین مورد نیاز کودکان در حال رشد، نوجوانان در سنین بلوغ، بانوان باردار و شیرده و سالمندان باشد.


✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران