غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی نام غذا: #اریحکتهسی (#کته_زردآلو)* 🔰 مواد لازم: ✔️ زردآلوی خشک خیسانده شده: دوازده عدد ✔️ برنج: ۶٠٠ گرم ✔️ پیاز متوسط: سه عدد ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ روغن زرد محلی: چهار قاشق غذاخوری ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥣 […]

غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی
نام غذا: #اریحکتهسی (#کته_زردآلو)*

🔰 مواد لازم:

✔️ زردآلوی خشک خیسانده شده: دوازده عدد

✔️ برنج: ۶٠٠ گرم

✔️ پیاز متوسط: سه عدد

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

✔️ روغن زرد محلی: چهار قاشق غذاخوری

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس برنج، زردچوبه، نمک، ادویه و زردآلو را با مقداری آب به آن اضافه نموده و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و مانند کته آن را دم می کنیم.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟡 این غذا دارای کالری پائینی می باشد.
میوه های خشک و برگه ها سرشار از انواع مواد معدنی مانند آهن، فسفر، پتاسیم و … هستند؛

🟡 در نتیجه برای کودکان، نوجوانان، بانوان در سنین باروری و دوران بارداری و نیز برای رشد جنین بسیار مفید می باشند.

🟡 برگه، در گروه میوه جات قرار دارد و جزء میوه های خشک می باشد. بنابراین میزان کالری و مواد مغذی آن در هر ١٠٠ گرم نسبت به میوه تازه بیشتر است و می تواند در افراد کم وزن یا مبتلا به کمبود ریز مغذی ها مفید باشد.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران