🟪  همانطور که می دانید فاصله میان ۱۲ ربیع الاول، ولادت پیامبر اکرم (صلی‌الله‌ علیه‌و‌آله‌وسلم) بنا بر روایات #اهلسنت تا روز ۱۷ ربیع الاول که #ولادتحضرت_محمد (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) بنا بر روایات موجود در #شیعه است هفته وحدت نامیده شده است. 🔶 روشن است که وحدت میان مسلمانان و اتحاد بین فرقه های اسلامی امری لازم و […]

🟪  همانطور که می دانید فاصله میان ۱۲ ربیع الاول، ولادت پیامبر اکرم (صلی‌الله‌ علیه‌و‌آله‌وسلم) بنا بر روایات #اهلسنت تا روز ۱۷ ربیع الاول که #ولادتحضرت_محمد (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) بنا بر روایات موجود در #شیعه است هفته وحدت نامیده شده است.

🔶 روشن است که وحدت میان مسلمانان و اتحاد بین فرقه های اسلامی امری لازم و ضرروی است. وحدت میان شیعه و سنی باعث می شود تا جهان اسلام مقابل قدرت های استکباری پیروز شود.

☑️ روایتی که می خوانید گوشه ای از داستان نامگذاری این ایام است:

🔶 از همان روزهای اولِ تبعید، آقای خامنه‌ای با جریانی مواجه شد که کارشان، دمیدن بر اختلافات مذهبی منطقه بود. پول می گرفتند و کارهایی می‌کردند تا سُنی را پیش شیعه منفور کنند و شیعه را پیش سنی….

🔶 آقای خامنه‌ای برای مقابله با دسیسه‌های تفرقه‌افکنان، ابتدا راهِ دوستی با علمای اهل‌سنت منطقه را در پیش گرفت و برای مولوی‌های منطقه، پیام اتحاد فرستاد…

🔶 بعد، کار از پیام و مکاتبه فراتر رفت. آقای خامنه‌ای به دیدار مولوی‌ها می‌رفت و آنها به مهمانیِ این روحانیِ تبعیدی می آمدند.

🔶‌ قدم بعدی، عملی‌کردن پیشنهادی بکر و وحدت آفرین در راستای زدودن اختلافات بود؛ پیشنهاد نام‌گذاریِ هفته‌ای به نام «هفته وحدت» و برگزاری جشن‌هایی به مناسبت میلاد حضرت رسول.

🔶 «قبل از انقلاب، اولین بار این هفتۀ وحدتی را که امروز معمول شده، ما در ایرانشهر راه انداختیم. ایام ربیع‌الاول شد. من به مسجد نور، مسجدِ رفیق قدیمی، آقای مولوی قمرالدین رفتم و به ایشان گفتم روز دوازدهم، روایت شماست؛

🔶 روز هفدهم، روایت ماست. بین اینها فاصلۀ کمی است؛ بیایید از دوازدهم تا هفدهم را جشن بگیریم. و من به عنوان حسن نیت، روز دوازدهم را در مسجد آل‌رسول جشن می‌گیرم و همین کار را هم کردم.»

✍ کتاب برتبعید؛ صفحه ۱۶۳ و ۱۶۴