غذاهای محلی استان كردستان نام غذا: #كلانه* 🔰مواد لازم: ✔️پيازچه: نيم كيلو ✔️آرد گندم سبوس دار: يك كيلو ✔️كره محلي: ٢٠٠ گرم ✔️نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم 🔰روش طبخ: 🥣 پيازچه راپس ازشستن خردكرده وكمي نمك، زردچوبه وادويه به آن اضافه مي كنيم. 🥣 آردرابه صورت خميرنان درست كرده وچانه مي […]

غذاهای محلی استان كردستان
نام غذا: #كلانه*
🔰مواد لازم:

✔️پيازچه: نيم كيلو

✔️آرد گندم سبوس دار: يك كيلو

✔️كره محلي: ٢٠٠ گرم

✔️نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم

🔰روش طبخ:

🥣 پيازچه راپس ازشستن خردكرده وكمي نمك، زردچوبه وادويه به آن اضافه مي كنيم.

🥣 آردرابه صورت خميرنان درست كرده وچانه مي گيريم.

🥣 چانه هاي نان رابادست ياوردنه كاملاًپهن كرده وپيازچه راروي نيمي ازسطح آن مي ريزيم ونيم ديگر راروي آن برمي گردانيم ولبه هاي خمير راباكمي آب به هم مي چسبانيم.

🥣 سپس روي ساج داغ شده يادرون فرمي گذاريم تابرشته شود. هنگام استفاده با كره سطح آن راچرب مي كنيم.

🔰نظر متخصصين تغذيه:

🟠 اين غذا ازنظرچربي، انرژي وكربو هيدرات درحد بالايي است وموجب چاقي وافزايش وزن مي شود.

✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران