غذاهای محلی استان کردستان نام غذا: #کلانه* 🔰مواد لازم: ✔️پیازچه: نیم کیلو ✔️آرد گندم سبوس دار: یک کیلو ✔️کره محلی: ٢٠٠ گرم ✔️نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم 🔰روش طبخ: 🥣 پیازچه راپس ازشستن خردکرده وکمی نمک، زردچوبه وادویه به آن اضافه می کنیم. 🥣 آردرابه صورت خمیرنان درست کرده وچانه می […]

غذاهای محلی استان کردستان
نام غذا: #کلانه*
🔰مواد لازم:

✔️پیازچه: نیم کیلو

✔️آرد گندم سبوس دار: یک کیلو

✔️کره محلی: ٢٠٠ گرم

✔️نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

🔰روش طبخ:

🥣 پیازچه راپس ازشستن خردکرده وکمی نمک، زردچوبه وادویه به آن اضافه می کنیم.

🥣 آردرابه صورت خمیرنان درست کرده وچانه می گیریم.

🥣 چانه های نان رابادست یاوردنه کاملاًپهن کرده وپیازچه راروی نیمی ازسطح آن می ریزیم ونیم دیگر راروی آن برمی گردانیم ولبه های خمیر راباکمی آب به هم می چسبانیم.

🥣 سپس روی ساج داغ شده یادرون فرمی گذاریم تابرشته شود. هنگام استفاده با کره سطح آن راچرب می کنیم.

🔰نظر متخصصین تغذیه:

🟠 این غذا ازنظرچربی، انرژی وکربو هیدرات درحد بالایی است وموجب چاقی وافزایش وزن می شود.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران