🔰 نام غذا: #آشکدو (#آشکویی) 🔰 مواد لازم: ✔️ شیر: دو پیمانه ✔️ برنج نیم دانه: نصف پیمانه ✔️ کدو حلوایی متوسط: یک عدد ✔️ عسل یا شیره انگور: به مقدار دلخواه ✔️ نمک سالم و دارچین: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥣 ابتدا برنج را با مقداری […]

🔰 نام غذا: #آشکدو (#آشکویی)

🔰 مواد لازم:

✔️ شیر: دو پیمانه

✔️ برنج نیم دانه: نصف پیمانه

✔️ کدو حلوایی متوسط: یک عدد

✔️ عسل یا شیره انگور: به مقدار دلخواه

✔️ نمک سالم و دارچین: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا برنج را با مقداری آب و نمک خیسانده و سپس کدو را پخته و پس از پوست گرفتن، آن را له می کنیم.

🥣 برنج را نیم پز کرده و کدو، عسل یا شیره را به آن اضافه می کنیم. بعد از ۴ دقیقه، شیر را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً پخته و غلیظ شود.

🥣 چند دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، کمی دارچین اضافه می کنیم.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟠 این غذا مقوی و مغذی برای کودکان و سالمندان است و انتخاب مناسبی برای فصل سرما می باشد.

🟠 شیر منبع خوبی برای تأمین کلسیم، پروتئین و ویتامین B2 روزانه می باشد.

🟠 کدو حلوایی بخشی از ویتامین A و فیبر روزانه را تأمین می کند و منبع خوبی از بتاکاروتن می باشد و خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارد. همچنین سرشار از پتاسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی، مس و به مقدار کم سلنیوم است که این املاح برای بهبود سلامت و حفظ عملکرد عضلات حیاتی مؤثرند.

✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران