🔰نام غذا: #دلفان 🔰 مواد لازم: ✔️ آرد گندم سبوس دار: ٢٥٠ گرم ✔️ روغن زرد محلي: چهار قاشق غذاخوري ✔️ شيره خرما و انگور: پنج قاشق غذاخوري ✔️ آب و نمك سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥣 ابتدا با آب، آرد و خيلي كم نمك خمير آبكي و نرم درست مي كنيم […]

🔰نام غذا: #دلفان

🔰 مواد لازم:

✔️ آرد گندم سبوس دار: ٢٥٠ گرم

✔️ روغن زرد محلي: چهار قاشق غذاخوري

✔️ شيره خرما و انگور: پنج قاشق غذاخوري

✔️ آب و نمك سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا با آب، آرد و خيلي كم نمك خمير آبكي و نرم درست مي كنيم و مقداري از آن را روي ساج با انگشتان پهن كرده و پشت و رو مي كنيم تا آماده شود.

🥣 چند قاشق روغن زرد و شيره روي آن ريخته و ميل مي شود.

🔰 نكته:

☑️ اين غذا برخي اوقات در بين عشاير به نشانه احترام به مهمان براي وي تهيه مي شود.

🔰 نظر متخصصين تغذيه:

🟤 يك ميان وعده پركالري است و براي افرادي كه نيازمند كالري بالا هستند، سودمند است.

✍️ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران