🔰نام غذا: دِنگو 🔰مواد لازم: ✔️گوشت گوسفند: ٢٥٠ گرم ✔️گندم، نخود، لوبيا و عدس: از هر كدام يك پيمانه ✔️پياز متوسط: يك عدد ✔️تره و ليزك: از هر كدام يك پيمانه ✔️نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم ✔️آب سالم: به مقدار لازم 🔰روش طبخ: 🥣گوشت و گندم را با مقداري مناسب […]


🔰نام غذا: دِنگو

🔰مواد لازم:

✔️گوشت گوسفند: ٢٥٠ گرم

✔️گندم، نخود، لوبيا و عدس: از هر كدام يك پيمانه

✔️پياز متوسط: يك عدد

✔️تره و ليزك: از هر كدام يك پيمانه

✔️نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم

✔️آب سالم: به مقدار لازم

🔰روش طبخ:

🥣گوشت و گندم را با مقداري مناسب آب نيم پز مي كنيم. 

🥣سپس حبوبات را به آن اضافه مي كنيم و بعد سبزيجات و پياز خرد شده، نمك، زردچوبه و ادويه را افزوده و با حرارت ملايم مي گذاريم تا كاملاً پخته و جا بيفتد.

☑️نكته:

▫️ليزك (بن سرخ) گياهي است كه در كوهستان هاي مناطق سردسير استان مي رويد.

🔰نظر متخصصين تغذيه:

🟢اين غذا منبع كاملي از انواع پروتئين و فيبر مي باشد.

✍️منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران