غذاهاي محلي استان مركزي 🔰 نام غذا: #آشكدوحلوايي 🔰 مواد لازم: ✔️ كدو حلوايي: نصف پيمانه ✔️ لوبيا چشم بلبلي: نصف پيمانه ✔️ بلغور گندم: يك پيمانه ✔️ پياز كوچك: يك عدد ✔️ روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري ✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم […]

غذاهاي محلي استان مركزي

🔰 نام غذا: #آشكدوحلوايي

🔰 مواد لازم:

✔️ كدو حلوايي: نصف پيمانه

✔️ لوبيا چشم بلبلي: نصف پيمانه

✔️ بلغور گندم: يك پيمانه

✔️ پياز كوچك: يك عدد

✔️ روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري

✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا پياز را خرد كرده و با روغن سرخ مي كنيم.

🥣 سپس بلغور و لوبيا را با ادويه و زردچوبه مخلوط نموده و با مقداري مناسب آب مي پزيم.

🥣 در اواسط پخت، كدوي ريز شده را افزوده و با حرارت ملايم مي گذاريم تا كاملاً پخته و جا بيفتد.

🥣 در انتها نمك را اضافه مي كنيم. در ظرف مورد نظر ريخته و روي آن را با پياز داغ تزيين مي كنيم.

🔰 نظر متخصصين تغذيه:

🟧 اين غذا ١٠٪؜ كالري مورد نياز روزانه يك فرد بزرگسال را تأمين مي كند.

🟧 مصرف مداوم پياز، كلسترول، فشار خون بالا و خطرات احتمالي بيماري قلبي را كاهش مي دهد و از گرفتگي عروق جلوگيري مي كند.

✍️ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران