🔰 نام غذا: #پاكورا (پكاره) 🔰 مواد لازم: ✔️ آرد گندم سبوس دار: دو پيمانه ✔️ آرد نخود: يك پيمانه ✔️ فلفل سبز متوسط: دو عدد ✔️ پياز متوسط: يك عدد ✔️ گشنيز ساتوري: نصف پيمانه ✔️ روغن زرد محلي يا ارده كنجد: به مقدار لازم ✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به […]

 

🔰 نام غذا: #پاكورا (پكاره)

🔰 مواد لازم:

✔️ آرد گندم سبوس دار: دو پيمانه

✔️ آرد نخود: يك پيمانه

✔️ فلفل سبز متوسط: دو عدد

✔️ پياز متوسط: يك عدد

✔️ گشنيز ساتوري: نصف پيمانه

✔️ روغن زرد محلي يا ارده كنجد: به مقدار لازم

✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

✔️ مايه خمير طبيعي: يك قاشق غذاخوري

🔰 روش طبخ:

🥣 پياز و فلفل را ريز خرد كرده و همه مواد غير از روغن را با هم مخلوط مي كنيم.

🥣 كمي آب ولرم افزوده و هم مي زنيم تا خمير نسبتاً شلي به دست آيد.

🥣 سپس درب ظرف را گذاشته و به مدت نيم ساعت در جاي گرم قرار مي دهيم.

🥣 بعد با قاشق به اندازه يك گردو برداشته و در روغن داغ سرخ مي كنيم.

🔰 نظر متخصصين تغذيه:

🔶 آنتي اكسيدان موجود در فلفل سبز، خطر ابتلاء به بيماري هاي قلبي و سرطان را كاهش مي دهد.

✍️ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران