غذاهای محلی استان چهار محال و بختیاری نام غذا: #دمپختپلو* 🔰 موادلازم: ✔️ ماش: یک پیمانه ✔️ برنج: دوپیمانه ✔️ روغن زردمحلی: دوقاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدارلازم ✔️ آب سالم: به مقدارلازم 🔰 روش طبخ: 🥘 ابتداماش رابامقداری آب وکمی نمک، زردچوبه و ادویه می پزیم. 🥘 سپس برنج […]

غذاهای محلی استان چهار محال و بختیاری
نام غذا: #دمپختپلو*

🔰 موادلازم:

✔️ ماش: یک پیمانه

✔️ برنج: دوپیمانه

✔️ روغن زردمحلی: دوقاشق غذاخوری

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدارلازم

✔️ آب سالم: به مقدارلازم

🔰 روش طبخ:

🥘 ابتداماش رابامقداری آب وکمی نمک، زردچوبه و ادویه می پزیم.

🥘 سپس برنج را اضافه می کنیم تابا باقیمانده آب نیم پز شود.

🥘 بعدروغن زرد را افزوده ودمکن می گذاریم تاخوب دم بکشد. 

🔰 نظرمتخصصین تغذیه:

🟢 ماش حاوی اسیدفولیک وپتاسیم می باشدکه برای پیشگیری ازبیماری های قلبی عروقی وکنترل پرفشاری خون سودمنداست.

🟢 درکاهش کلسترول، پیشگیری از سرطان پستان ودرمان کم خونی نیز مؤثراست.

🟢 به دلیل وجودبرنج وماش، پروتئین مورد نیازبدن نیزتأمین می گردد.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران