غذاهای محلی استان کردستان نام غذا: #برویشترش (#بلغورترش)* 🔰 مواد لازم: ✔️ بلغور: یک پیمانه ✔️ نخود: دو سوم پیمانه ✔️ زردآلوی خشک: دو سوم پیمانه ✔️ گردو: ده عدد ✔️ کشمش: یک سوم پیمانه ✔️ پیاز متوسط: یک عدد ✔️ آبلیمو: به مقدار لازم ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، […]

غذاهای محلی استان کردستان
نام غذا: #برویشترش (#بلغورترش)*

🔰 مواد لازم:

✔️ بلغور: یک پیمانه

✔️ نخود: دو سوم پیمانه

✔️ زردآلوی خشک: دو سوم پیمانه

✔️ گردو: ده عدد

✔️ کشمش: یک سوم پیمانه

✔️ پیاز متوسط: یک عدد

✔️ آبلیمو: به مقدار لازم

✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥘 پیاز را خرد کرده و با زردچوبه و ادویه در مقداری روغن تفت می دهیم.

🥘 سپس نخود و بلغور را با مقداری آب به آن افزوده و روی حرارت ملایم می گذاریم.

🥘 پس از اینکه پخت، گردو، کشمش و زردآلو را افزوده و در انتها نمک و آبلیمو را اضافه می کنیم.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟡 این غذا از نظر پروتئین، کربوهیدرات و چربی غذای مناسبی است و اگر همراه آن مقداری سبزی تازه و دوغ یا ماست محلی مصرف شود، کلسیم و ویتامین های بیشتری تأمین می شود.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران