غذاهای محلی استان کرمانشاه نام غذا: #آش_شلغم* 🔰 مواد لازم: ✔️ بلغور گندم: دو پیمانه ✔️ شلغم متوسط: سه عدد ✔️ آب انار: به مقدار لازم ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥘 ابتدا بلغور را با مقداری آب، نمک، زردچوبه […]
غذاهای محلی استان کرمانشاه
نام غذا: #آش_شلغم*
🔰 مواد لازم:
✔️ بلغور گندم: دو پیمانه
✔️ شلغم متوسط: سه عدد
✔️ آب انار: به مقدار لازم
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥘 ابتدا بلغور را با مقداری آب، نمک، زردچوبه و ادویه می پزیم.
🥘 سپس شلغم شسته و پوست گرفته را خرد کرده و اضافه می کنیم تا خوب بپزد.
🥘 در انتها از روی حرارت برداشته و آب انار را اضافه می کنیم.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🟣 این غذا حدود ٣٠٪ انرژی مورد نیاز روزانه یک فرد بزرگسال را تأمین می کند.
🟣 به دلیل وجود شلغم، منبع خوبی از املاح است.
🟣 انار به دلیل داشتن فلاونویید که نوعی آنتی اکسیدان است، در پیشگیری از سرطان سودمند است و احتمال سکته مغزی و حملات قلبی را می کاهد.
🟣 از نظر تأمین ویتامین های گروه B نیز غذای خوبی است.
✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Thursday, 28 March , 2024