غذاهای محلی استان کرمانشاه نام غذا: #آش_شلغم* 🔰 مواد لازم: ✔️ بلغور گندم: دو پیمانه ✔️ شلغم متوسط: سه عدد ✔️ آب انار: به مقدار لازم ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥘 ابتدا بلغور را با مقداری آب، نمک، زردچوبه […]

غذاهای محلی استان کرمانشاه
نام غذا: #آش_شلغم*

🔰 مواد لازم:

✔️ بلغور گندم: دو پیمانه

✔️ شلغم متوسط: سه عدد

✔️ آب انار: به مقدار لازم

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥘 ابتدا بلغور را با مقداری آب، نمک، زردچوبه و ادویه می پزیم.

🥘 سپس شلغم شسته و پوست گرفته را خرد کرده و اضافه می کنیم تا خوب بپزد.

🥘 در انتها از روی حرارت برداشته و آب انار را اضافه می کنیم.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟣 این غذا حدود ٣٠٪؜ انرژی مورد نیاز روزانه یک فرد بزرگسال را تأمین می کند.

🟣 به دلیل وجود شلغم، منبع خوبی از املاح است.

🟣 انار به دلیل داشتن فلاونویید که نوعی آنتی اکسیدان است، در پیشگیری از سرطان سودمند است و احتمال سکته مغزی و حملات قلبی را می کاهد.

🟣 از نظر تأمین ویتامین های گروه B نیز غذای خوبی است.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران