غذاهای محلی استان کهکیلویه و بویر احمد نام غذا: #دمپخت_بنی* 🔰 مواد لازم: ✔️ برنج: یک کیلو ✔️ مغز بنه: یک پیمانه ✔️ رب میوه نسترن: یک قاشق غذاخوری ✔️ پیاز متوسط: یک عدد ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: […]

غذاهای محلی استان کهکیلویه و بویر احمد
نام غذا: #دمپخت_بنی*

🔰 مواد لازم:

✔️ برنج: یک کیلو

✔️ مغز بنه: یک پیمانه

✔️ رب میوه نسترن: یک قاشق غذاخوری

✔️ پیاز متوسط: یک عدد

✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥘 پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. رب نسترن، زردچوبه و ادویه را افزوده و تفت می دهیم.

🥘 مواد را به برنج خیسانده شده افزوده و روی حرارت می گذاریم. وقتی آب غذا کم شد، مغز بنه و کمی نمک اضافه کرده و پس از اتمام آب برنج، دم می کنیم.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟠 مغز بنه منبع خوبی از روغن های گیاهی و حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع است.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران