غذاهاي محلي استان كرمان نام غذا: #پدفته* 🔰 مواد لازم: ✔️ تخم مرغ محلی: سه عدد ✔️ خمیر نان: یک چانه ✔️ ماست محلی: نصف پیمانه ✔️ روغن زرد محلی یا ارده کنجد: به مقدار لازم سیاهدانه، گل خشت یا گل زرد و نمک سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥣 ابتدا تخم مرغ […]

غذاهاي محلي استان كرمان
نام غذا: #پدفته*

🔰 مواد لازم:

✔️ تخم مرغ محلی: سه عدد

✔️ خمیر نان: یک چانه

✔️ ماست محلی: نصف پیمانه

✔️ روغن زرد محلی یا ارده کنجد: به مقدار لازم
سیاهدانه، گل خشت یا گل زرد و نمک سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا تخم مرغ ها و ماست را روی خمیر وَر آمده ریخته، كمي نمك، سياهدانه و گل خشت به آن افزوده و خوب مخلوط مي كنيم تا يكدست و صاف شود.

🥣 سپس درب آن را به مدت ده دقيقه مي گذاريم.

🥣 روغن را در ظرفي مناسب ريخته و روي حرارت ملايم گذاشته و پس از داغ شدن، با قاشق از مواد برداشته و در روغن داغ سرخ مي كنيم.

🔰 نظر متخصصين تغذيه:

🔶 سياهدانه در كاهش نفخ شكم، دردهاي روماتيسمي و دفع گازهاي معده سودمند است.

✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران