غذاهاي محلي استان گيلان نام غذا: #آلو_آوي* 🔰 مواد لازم: ✔️ آلوچه پخته: ١٠٠ گرم ✔️ سبزيجات (گشنيز، برگ چغندر و نعناع): ٥٠٠ گرم ✔️ بادمجان: دو عدد ✔️ جوجه خروس محلي: يك عدد ✔️ روغن زرد محلي: سه قاشق غذاخوري ✔️ رب ميوه نسترن: دو قاشق غذاخوري ✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: […]

غذاهاي محلي استان گيلان
نام غذا: #آلو_آوي*

🔰 مواد لازم:

✔️ آلوچه پخته: ١٠٠ گرم

✔️ سبزيجات (گشنيز، برگ چغندر و نعناع): ٥٠٠ گرم

✔️ بادمجان: دو عدد

✔️ جوجه خروس محلي: يك عدد

✔️ روغن زرد محلي: سه قاشق غذاخوري

✔️ رب ميوه نسترن: دو قاشق غذاخوري

✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥘 ابتدا جوجه را با مقداري آب، نمك، زردچوبه و ادويه مي پزيم. بادمجان را سرخ مي كنيم. 

🥘 سبزيجات خرد شده را با روغن سرخ كرده و آلوچه پخته را صاف نموده و به آن اضافه مي كنيم.

🥘 سپس تكه هاي جوجه پخته شده، زردچوبه، ادويه، رب نسترن و نمك را افزوده و مي گذاريم تا جا بيفتد.

🥘 در انتها در ظرف مورد نظر ريخته و بادمجان سرخ شده را كنار آن مي گذاريم. اين غذا با برنج مصرف مي شود.

🔰 نظر متخصصين تغذيه:

🟦 جوجه خروس محلي منبع مناسب پروتئين، آهن و روي است.

🟦 سبزيجات استفاده شده، منبع ويتامين A ،C و فيبر بوده و نقش مهمي در پايين آوردن چربي دارد.

🟦 آلوچه خاصيت مليني دارد و براي عملكرد دستگاه گوارش مناسب است. 

✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران