نام غذا: #آش_بنسور* 🔰 مواد لازم: ✔️ لوبيا سفيد: نصف پيمانه ✔️ عدس: سه چهارم پيمانه ✔️ سبزي بنسور: به مقدار دلخواه ✔️ پياز متوسط: يك عدد ✔️ روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري ✔️ نعناع خشك: ٥٠ گرم 🔰 روش طبخ: 🫕 ابتدا لوبيا، عدس و بنسور را با مقداري آب مي پزيم. سپس […]

نام غذا: #آش_بنسور*

🔰 مواد لازم:

✔️ لوبيا سفيد: نصف پيمانه

✔️ عدس: سه چهارم پيمانه

✔️ سبزي بنسور: به مقدار دلخواه

✔️ پياز متوسط: يك عدد

✔️ روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري

✔️ نعناع خشك: ٥٠ گرم

🔰 روش طبخ:

🫕 ابتدا لوبيا، عدس و بنسور را با مقداري آب مي پزيم. سپس پياز را تفت داده و زردچوبه و ادويه را اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا آش خوب پخته و جا بيفتد.

🫕 در ظرف مورد نظر ريخته و با نعناع و پياز داغ تزيين مي كنيم.

🔰 نظر متخصصين تغذيه:

🟨 اين غذا كم كالري است و به دليل وجود حبوبات، پروتئين بالايي دارد و براي كودكان در حال رشد، مادران باردار و شيرده سودمند است.

🟨 ويتامين A موجود در غذا بيش از نيمي از نياز روزانه يك فرد بزرگسال را تأمين مي كند.
به دليل وجود لوبيا و عدس، فولاسين اين غذا ٢٥٪؜ نياز روزانه يك فرد بالغ را تأمين مي كند.

🟨 فولاسيون از ويتامين هاي گروه B مي باشد كه براي تشكيل و بلوغ سلول هاي قرمز و سفيد در مغز استخوان به ويژه در مادران باردار ضروري است.

🟨 فيبر موجود در اين غذا در پيشگيري از يبوست و بيماري هاي دستگاه گوارش سودمند است.

✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران