غذاهاي محلي استان گلستان نام غذا: #چكدرمه* 🔰 مواد لازم: ✔️ برنج: شش پيمانه ✔️ گوشت گوسفند: نيم كيلو ✔️ پياز بزرگ: يك عدد ✔️ روغن زرد محلي: سه قاشق غذاخوري ✔️ رب ميوه نسترن: دو قاشق غذاخوري ✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 […]

غذاهاي محلي استان گلستان
نام غذا: #چكدرمه*

🔰 مواد لازم:

✔️ برنج: شش پيمانه

✔️ گوشت گوسفند: نيم كيلو

✔️ پياز بزرگ: يك عدد

✔️ روغن زرد محلي: سه قاشق غذاخوري

✔️ رب ميوه نسترن: دو قاشق غذاخوري

✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥘 ابتدا پياز خرد شده را با روغن سرخ مي كنيم. سپس رب نسترن، زردچوبه، ادويه و گوشت را افزوده و تفت مي دهيم.

🥘 مقداري آب اضافه كرده و پس از پخت كامل گوشت، برنج خيسانده شده را افزوده و مي گذاريم تا آب برنج تمام شود و سپس دم مي كنيم.

🔰 نظر متخصصين تغذيه:

🔷 اين غذا پر كالري بوده و براي افراد كم وزن و مبتلا به سوء تغذيه توصيه مي شود.

✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران