مواد لازم: آب چشمه: ۶٠٠ میلی لیتر عسل: دو و نیم کیلو گلاب: یک استکان زعفران آب کرده: دو قاشق غذاخوری روش تهیه: آب و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی به جوش آمد، مرتب کف روی آن را گرفته و پس از ١٠ دقیقه که با حرارت متوسط جوشید، […]

مواد لازم:

آب چشمه: ۶٠٠ میلی لیتر
عسل: دو و نیم کیلو
گلاب: یک استکان
زعفران آب کرده: دو قاشق غذاخوری

روش تهیه:

آب و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم.

وقتی به جوش آمد، مرتب کف روی آن را گرفته و پس از ١٠ دقیقه که با حرارت متوسط جوشید، گلاب و زعفران را اضافه می کنیم.

غلظت شربت باید به اندازه ای باشد که بین دو انگشت به اصطلاح نخ شود ولی از عسل روان تر باشد.