نام غذا: آش خشيل مواد لازم: بلغور خيس خورده: يك پيمانه زردچوبه و زعفران دم كرده: به مقدار لازم شيره انگور: به مقدار لازم آرد گندم: ٢ قاشق غذاخوري روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري آب سالم: به مقدار لازم روش طبخ: آرد و زردچوبه را با روغن زرد تفت مي دهيم تا كمي سرخ […]

نام غذا: آش خشيل

مواد لازم:
بلغور خيس خورده: يك پيمانه
زردچوبه و زعفران دم كرده: به مقدار لازم
شيره انگور: به مقدار لازم
آرد گندم: ٢ قاشق غذاخوري
روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري
آب سالم: به مقدار لازم

روش طبخ:
آرد و زردچوبه را با روغن زرد تفت مي دهيم تا كمي سرخ شود. بعد بلغور و مقداري آب اضافه كرده و مي گذاريم يك ساعت با حرارت ملايم بپزد. زعفران را افزوده و پس از ده دقيقه از روي حرارت برداشته و در ظرف مناسب مي ريزيم و با شيره انگور تزيين مي كنيم.

نظر متخصصين تغذيه:
اين غذا بسيار مقوي بوده و انرژي بالايي دار