نام غذا: آش خشیل مواد لازم: بلغور خیس خورده: یک پیمانه زردچوبه و زعفران دم کرده: به مقدار لازم شیره انگور: به مقدار لازم آرد گندم: ٢ قاشق غذاخوری روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری آب سالم: به مقدار لازم روش طبخ: آرد و زردچوبه را با روغن زرد تفت می دهیم تا کمی سرخ […]

نام غذا: آش خشیل

مواد لازم:
بلغور خیس خورده: یک پیمانه
زردچوبه و زعفران دم کرده: به مقدار لازم
شیره انگور: به مقدار لازم
آرد گندم: ٢ قاشق غذاخوری
روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری
آب سالم: به مقدار لازم

روش طبخ:
آرد و زردچوبه را با روغن زرد تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. بعد بلغور و مقداری آب اضافه کرده و می گذاریم یک ساعت با حرارت ملایم بپزد. زعفران را افزوده و پس از ده دقیقه از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب می ریزیم و با شیره انگور تزیین می کنیم.

نظر متخصصین تغذیه:
این غذا بسیار مقوی بوده و انرژی بالایی دار