✴️غذاهاي محلي استان ايلام نام غذا: شله اميري مواد لازم: ماش: سه پيمانه برنج نيم دانه: يك پيمانه پياز متوسط: دو عدد روغن زرد محلي: سه قاشق غذاخوري نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم آب سالم: به مقدار لازم روش طبخ: ابتدا ماش را پخته و عصاره آن را مي گيريم. برنج […]

✴️غذاهاي محلي استان ايلام

نام غذا: شله اميري

مواد لازم:
ماش: سه پيمانه
برنج نيم دانه: يك پيمانه
پياز متوسط: دو عدد
روغن زرد محلي: سه قاشق غذاخوري
نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم

روش طبخ:
ابتدا ماش را پخته و عصاره آن را مي گيريم. برنج را به عصاره ماش افزوده و مي پزيم. پياز را خرد و سرخ كرده و زردچوبه و ادويه را با آن تفت مي دهيم و همراه نمك به غذا اضافه نموده و با حرارت ملايم مي گذاريم جا بيفتد.

نظر متخصصين تغذيه:
اين غذا كم كالري است و مناسب افراد داراي اضافه وزن است. غلات و حبوبات موجود در آن درصدي از پروتئين مورد نياز بدن را تأمين مي كند.

منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران