غذاهاي محلي استان بوشهر نام غذا: استانبولي ميگو مواد لازم: برنج: دو پيمانه ميگو دريايي تميز شده: ٥٠٠ گرم رب ميوه نسترن: دو قاشق غذاخوري پياز متوسط: دو عدد روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري سيب زميني ایرانی (سیب ترشي): دو عدد شويد خشك: سه قاشق غذاخوري نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار […]

غذاهاي محلي استان بوشهر
نام غذا: استانبولي ميگو

مواد لازم:
برنج: دو پيمانه
ميگو دريايي تميز شده: ٥٠٠ گرم
رب ميوه نسترن: دو قاشق غذاخوري
پياز متوسط: دو عدد
روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري
سيب زميني ایرانی (سیب ترشي): دو عدد
شويد خشك: سه قاشق غذاخوري
نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم
ميخك خشك: به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم

روش طبخ:
پيازها را خرد كرده و با روغن زرد سرخ مي كنيم. زردچوبه، ادويه و ميگوها را افزوده و در انتها رب نسترن، سيب زمینی ایرانی نگيني شده و ميخك را اضافه مي كنيم و در ظرف را مي گذاريم تا عطر ميخك به خورد مواد برود. برنج را با آب پخته و آبكش مي كنيم و موقع دم كردن، درون قابلمه يك لايه برنج و يك لايه از مواد فوق و شويد خشك ريخته و تا تمام شدن مواد، تكرار مي كنيم و مي گذاريم دم بكشد. سپس در ظرف مورد نظر ريخته و دانه هاي ميخك را جدا مي كنيم.

نظر متخصصين تغذيه:
اين غذا حاوي مقاديري پروتئين، كلسيم، آهن، اسيد فوليك و ويتامين C مي باشد.

منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران