مواد لازم: اسفناج خرد شده: یک کیلو پیاز متوسط: دو عدد تخم مرغ محلی: شش عدد روغن زرد محلي: سه قاشق غذاخوری سیر: دو حبه (دلخواه) نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم روش طبخ: ابتدا پياز خلال شده را با روغن زرد سرخ كرده و سپس سير خرد شده، زردچوبه و ادويه […]

مواد لازم:
اسفناج خرد شده: یک کیلو
پیاز متوسط: دو عدد
تخم مرغ محلی: شش عدد
روغن زرد محلي: سه قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه (دلخواه)
نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم

روش طبخ:
ابتدا پياز خلال شده را با روغن زرد سرخ كرده و سپس سير خرد شده، زردچوبه و ادويه را اضافه نموده و تفت مي دهيم. اسفناج خرد شده را روی حرارت قرار داده تا آب آن کاملاً گرفته شود و بعد آن را به پياز افزوده و تفت مي دهيم. در انتها تخم مرغ ها و نمك را اضافه كرده و حرارت را كم مي كنيم و پس از پنج دقيقه نرگسي آماده است.

نظر متخصصين:
اسفناج فيبر زيادي دارد و در كاهش سرطان معده، پوست و پروستات سودمند است.
حاوي آنتي اكسيدان قوي است و خاصيت ضدالتهابي دارد. دوست بينايي انسان بوده و باعث نشاط و طراوت پوست مي شود. در تقويت استخوان ها و سيستم ايمني بدن مفيد است. ميزان كلسيم در بدن را تنظيم نموده و در حفاظت از سيستم عصبي مؤثر مي باشد. بدن را قليايي نموده و سرشار از اسيدهاي چرب امگا ٣ مي باشد.