مواد لازم: اسفناج خرد شده: یک کیلو پیاز متوسط: دو عدد تخم مرغ محلی: شش عدد روغن زرد محلی: سه قاشق غذاخوری سیر: دو حبه (دلخواه) نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم روش طبخ: ابتدا پیاز خلال شده را با روغن زرد سرخ کرده و سپس سیر خرد شده، زردچوبه و ادویه […]

مواد لازم:
اسفناج خرد شده: یک کیلو
پیاز متوسط: دو عدد
تخم مرغ محلی: شش عدد
روغن زرد محلی: سه قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه (دلخواه)
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

روش طبخ:
ابتدا پیاز خلال شده را با روغن زرد سرخ کرده و سپس سیر خرد شده، زردچوبه و ادویه را اضافه نموده و تفت می دهیم. اسفناج خرد شده را روی حرارت قرار داده تا آب آن کاملاً گرفته شود و بعد آن را به پیاز افزوده و تفت می دهیم. در انتها تخم مرغ ها و نمک را اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم و پس از پنج دقیقه نرگسی آماده است.

نظر متخصصین:
اسفناج فیبر زیادی دارد و در کاهش سرطان معده، پوست و پروستات سودمند است.
حاوی آنتی اکسیدان قوی است و خاصیت ضدالتهابی دارد. دوست بینایی انسان بوده و باعث نشاط و طراوت پوست می شود. در تقویت استخوان ها و سیستم ایمنی بدن مفید است. میزان کلسیم در بدن را تنظیم نموده و در حفاظت از سیستم عصبی مؤثر می باشد. بدن را قلیایی نموده و سرشار از اسیدهای چرب امگا ٣ می باشد.