مواد لازم: خرماي بدون هسته: چهارده عدد تخم مرغ: ٤ عدد روغن زرد: چهار قاشق غذاخوري گرد دارچين: نصف قاشق مرباخوري روش طبخ: ابتدا خرما و روغن زرد را در ماهيتابه روي حرارت كم مي گذاريم تا خرماها نرم شوند. گرد دارچين را افزوده و پس از بلند شدن بوي دارچين، تخم مرغ ها را […]

مواد لازم:
خرماي بدون هسته: چهارده عدد
تخم مرغ: ٤ عدد
روغن زرد: چهار قاشق غذاخوري
گرد دارچين: نصف قاشق مرباخوري

روش طبخ:
ابتدا خرما و روغن زرد را در ماهيتابه روي حرارت كم مي گذاريم تا خرماها نرم شوند. گرد دارچين را افزوده و پس از بلند شدن بوي دارچين، تخم مرغ ها را اضافه مي كنيم. بعد از پنج دقيقه املت خرما آماده است.

نكته:
ميزان استفاده از خرما دلخواه است.
حرارت بايد كم باشد تا خرما نسوزد!
به دليل وجود خرما، استفاده از نمك سليقه اي است.
استفاده از سبزيجات و مغزها به دلخواه است.

نظر متخصصين:
خرما گرم بوده و بدن را گرم نگه مي دارد.
در رفع يبوست و اختلالات روده و نيز براي سلامتي و تقويت استخوان ها سودمند است. مفيد در برطرف شدن كم خوني و كاهش آلرژي مي باشد.
طبخ اين غذا همراه با روغن زيتون، موجب افزايش اسپرم و پسرزايي مي شود.