رئیس‌جمهور فرانسه در تازه‌ترین اظهارات ضدایرانی خود، با ادعای اینکه تهدیدهای ایران فراتر از محدوده غرب آسیا گسترش پیدا کرده، گفت: باید شیوه مقابله با تهدیدهای ایران در جهان را تغییر داد. «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، که کشورش نقش پلیس بد را در مذاکرات پیشین توافق هسته‌ای و مذاکرات اخیر رفع تحریم‌های ایران در وین […]

رئیس‌جمهور فرانسه در تازه‌ترین اظهارات ضدایرانی خود، با ادعای اینکه تهدیدهای ایران فراتر از محدوده غرب آسیا گسترش پیدا کرده، گفت: باید شیوه مقابله با تهدیدهای ایران در جهان را تغییر داد.

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، که کشورش نقش پلیس بد را در مذاکرات پیشین توافق هسته‌ای و مذاکرات اخیر رفع تحریم‌های ایران در وین برعهده داشته، بار دیگر به تکرار ادعاهای بی‌اساس علیه تهران پرداخت.
ماکرون در مصاحبه‌ای با شبکه «الحدث» با ادعای اینکه تهدیدهای ایران فراتر از محدوده غرب آسیا گسترش پیدا کرده، گفت باید شیوه مقابله با تهدیدهای ایران در جهان را تغییر داد.
وی در این مصاحبه که روز چهارشنبه در حاشیه کنفرانس آب و هوایی «شرم الشیخ» انجام گرفت و شامگاه دوشنبه از شبکه العربیه پخش شد، ادعا کرد: «برای مقابله با تهدیدات ایران، باید سازماندهی‌شده عمل کنیم.»
بر این اساس، رئیس‌جمهور فرانسه با گرفتن ژست حمایت از ایرانی‌ها در برابر تحریم‌هایی که هدف اول آنها زندگی و معیشت مردم است، مدعی شد: «باید اطمینان حاصل کنیم که مردم ایران تحت تأثیر تحریم‌ها قرار نگیرند».
اظهارات ضدایرانی ماکرون در حالی است که پیشتر ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اظهارات مداخله‌جویانه مقامات فرانسوی علیه کشورمان گفته بود: با توجه به اظهارات مقامات فرانسوی، رئیس‌جمهور این کشور و نوع رفتار و مواضعی که درخصوص تحولات داخلی ایران اتخاذ کردند و همچنین نوع رویکردی که پیش از این در قبال تحولات و اعتراضات داخلی در فرانسه و در قبال انتصابات کارگری اخیری که در این کشور افتاد و مواضع و رویکرد مقامات فرانسوی در این رابطه، به نظر می‌رسد همان‌طور که اروپایی‌ها تروریسم را به بد و خوب تقسیم می‌کنند، در این زمینه نیز اغتشاش را به خوب و بد تقسیم می‌کنند.
وی افزود: اگر اغتشاشات در ایران باشد، این اغتشاش خوب است، اما اگر در اروپا رخ دهد به اغتشاش بد می‌گویند و مقامات امنیتی با آن برخورد می‌کنند.
کنعانی تصریح کرد: دولت ایران، دولت مسئولیت‌پذیری است و این را در عمل اثبات کرد. دولت ایران، دولتی است که به نگاه شهروندان احترام می‌گذارد و در دوره چهار ساله با رأی مردم انتخاب می‌شود و به امنیت شهروندان توجه دارد.