? یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را شسته و در مقداری آب خیس کنید تا حالت ژله ای پیدا کند ? ۳ عدد خیار کاملاً رسیده را تمیز شسته و رنده کرده داخل پارچ بریزید و تخم شربتی خیس شده و مقداری آب اضافه کنید ? سپس شربت سکنجبین را کم کم اضافه کنید تا […]

? یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را شسته و در مقداری آب خیس کنید تا حالت ژله ای پیدا کند

? ۳ عدد خیار کاملاً رسیده را تمیز شسته و رنده کرده داخل پارچ بریزید و تخم شربتی خیس شده و مقداری آب اضافه کنید

? سپس شربت سکنجبین را کم کم اضافه کنید تا به طعم شیرینی مطلوب برسد

? فالوده را ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد بعد نوش جان کنید.

? این فالوده برای افراد صفراوی و دموی که: 
گرمایی هستند و زیاد تشنه میشوند ؛ برای رفع گرمازدگی؛ تعدیل مزاج؛ #تقویتکبد؛ رفع #صفرا؛  برای بچه های #بیشفعال؛ بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید است.