? طبیعت: گرم(۶+)،خشک(۶+) ? خواص: لطیف کننده خون، #مفرح و مقوی قلب، مسکن ناراحتیهای گوارشی، کمک به هضم غذا، #مقویاعصابمعده، بادشکن، اشتهاآور، دفع صفرا، پاکسازی و تقویت کبد و طحال، برای سرماخوردگی و بیماریهای حلق و گلو(از پونه قوی-تر است)؛ ضد نفخ، #سکسکه، تهوع، اسهال، #دل_پیچه، بواسیر، #دردشکم وتب. ? طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری […]
? طبیعت: گرم(۶+)،خشک(۶+)
? خواص: لطیف کننده خون، #مفرح و مقوی قلب، مسکن ناراحتیهای گوارشی، کمک به هضم غذا، #مقویاعصابمعده، بادشکن، اشتهاآور، دفع صفرا، پاکسازی و تقویت کبد و طحال، برای سرماخوردگی و بیماریهای حلق و گلو(از پونه قوی-تر است)؛ ضد نفخ، #سکسکه، تهوع، اسهال، #دل_پیچه، بواسیر، #دردشکم وتب.
? طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + سه لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
منبع: کتاب خفی اسئله و اجوبه جلد اول
https://hamiyanekeshavarzi.ir/?p=15920
Tuesday, 1 April , 2025