? طبیعت: گرم(۶+)،خشک(۶+) ? خواص: لطیف کننده خون، #مفرح و مقوی قلب، مسکن ناراحتیهای گوارشی، کمک به هضم غذا، #مقویاعصابمعده، بادشکن، اشتهاآور، دفع صفرا، پاکسازی و تقویت کبد و طحال، برای سرماخوردگی و بیماریهای حلق و گلو(از پونه قوی-تر است)؛ ضد نفخ، #سکسکه، تهوع، اسهال، #دل_پیچه، بواسیر، #دردشکم وتب. ? طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری […]

? طبیعت: گرم(۶+)،خشک(۶+)

? خواص: لطیف کننده خون، #مفرح و مقوی قلب، مسکن ناراحتیهای گوارشی، کمک به هضم غذا، #مقویاعصابمعده، بادشکن، اشتهاآور، دفع صفرا، پاکسازی و تقویت کبد و طحال، برای سرماخوردگی و بیماریهای حلق و گلو(از پونه قوی-تر است)؛ ضد نفخ، #سکسکه، تهوع، اسهال، #دل_پیچه، بواسیر، #دردشکم وتب.

? طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + سه لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

✍ منبع: کتاب خفی اسئله و اجوبه جلد اول