? بایددانست که تمام بذرها،باید قوی،درشت، سنگین ومغزداروبدون عیب وبدون کرم زدگی وملخ خوردگی باشدونصف ویک سوم نشده باشدو گندیده ویااین که درآب خیس نخورده باشد. ? بدون خاک وبدون خاشاک باشد،زیراکه خاک باعث کم شدن محصول می شودوخاشاک اگر رطوبتی داشته باشد میان بذرسبزمی شودو محصول راخراب میکند. البته بذرجوبایدرسیده ودرشت وسفت و […]
? بایددانست که تمام بذرها،باید قوی،درشت، سنگین ومغزداروبدون عیب وبدون کرم زدگی وملخ خوردگی باشدونصف ویک سوم نشده باشدو گندیده ویااین که درآب خیس نخورده باشد.
? بدون خاک وبدون خاشاک باشد،زیراکه خاک باعث کم شدن محصول می شودوخاشاک اگر رطوبتی داشته باشد میان بذرسبزمی شودو محصول راخراب میکند.
البته بذرجوبایدرسیده ودرشت وسفت و سفیدباشد.
? شلتوک نیزباید رسیده ودرشت وبی عیب ومغز دار وبدون خرابی باشد.ذرت وسایر حبوبات به همین شکل بایدباشد.
? بهترین بذرگندم، گندمی است که بزرگ و رسیده باشدو رنگ آن مایل به سرخی و زردی باشدوسفت وسخت وخوش طعم باشد.باریک و نازک نباشد.
منبع: مفاتیح الارزاق، ج۱، ص۳۹۹
Monday, 17 March , 2025