غذاهای محلی استان خراسان جنوبی نام غذا: #آش_ترف* ? مواد لازم: عدس ولپه: ازهرکدام نصف پیمانه
پیازمتوسط: یک عدد
رشته پلویی(خاشتلی): یک و نیم پیمانه
قره قروت، شوید،خاردانه و کرابیه: به مقدار لازم
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدارلازم
آب سالم: به مقدار لازم
آردگندم و روغن زردمحلی: از هر کدام یک قاشق […]
غذاهای محلی استان خراسان جنوبی
نام غذا: #آش_ترف*
? مواد لازم:
عدس ولپه: ازهرکدام نصف پیمانه
پیازمتوسط: یک عدد
رشته پلویی(خاشتلی): یک و نیم پیمانه
قره قروت، شوید،خاردانه و کرابیه: به مقدار لازم
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدارلازم
آب سالم: به مقدار لازم
آردگندم و روغن زردمحلی: از هر کدام یک قاشق غذاخوری
? روش طبخ:
? ابتدا پیاز راخرد کرده و با روغن سرخ می کنیم و زردچوبه، ادویه و سبزیجات خشک ساییده شده رابه آن اضافه کرده و تفت می دهیم.
? عدس و لپه را با مقداری آب می پزیم. سپس رشته را افزوده و پانزده دقیقه می جوشانیم تا جا بیفتد.
? پیاز داغ و آرد حل شده در کمی آب را به آش اضافه می کنیم. در انتها قره قروت را افزوده و می گذاریم تا کاملاً جا بیفتد.
منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Saturday, 15 March , 2025