غذاهای محلی استان گیلان نام غذا: #آش_چغندر* ? مواد لازم: لوبیا چیتی: نصف پیمانه
لوبیا قرمز، لوبیا سفید: از هر کدام یک پیمانه
باقلا مازندرانی: یک پیمانه
سبزی چغندر، گشنیز و جعفری: ١/۵ کیلو
آرد برنج: یک پیمانه
پیاز متوسط: سه عدد
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر […]
غذاهای محلی استان گیلان
نام غذا: #آش_چغندر*
? مواد لازم:
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
لوبیا قرمز، لوبیا سفید: از هر کدام یک پیمانه
باقلا مازندرانی: یک پیمانه
سبزی چغندر، گشنیز و جعفری: ١/۵ کیلو
آرد برنج: یک پیمانه
پیاز متوسط: سه عدد
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم
روغن زرد محلی: سه قاشق غذاخوری
آب سالم: به مقدار کافی
? روش طبخ:
? ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم.
? سپس حبوبات را اضافه کرده و با مقداری آب می گذاریم بپزد.
? بعد از پخته شدن حبوبات، سبزی و آرد برنج، نمک، زردچوبه و ادویه را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً پخته و جا بیفتد.
? نظر متخصصین تغذیه:
? این آش بخشی از نیاز روزانه به پروتئین را تأمین می کند و استفاده از غلات و حبوبات نیز ارزش غذایی آن را بالا می برد.
? فیبر نامحلول موجود در حبوبات و سبزیجات، موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش شده و کاهنده کلسترول خون می باشد.
منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Tuesday, 18 March , 2025