غذاهای محلی استان مازندران نام غذا: #آردیم_آش* ? مواد لازم: عدس: یک پیمانه
لوبیا چیتی: یک و نیم پیمانه
کدو حلوایی: نیم کیلو
کلم سنگی: نیم کیلو
برنج: نصف پیمانه
سیب ترشی: دو عدد
آرد گندم: سه قاشق غذاخوری
پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری
کوه زیره […]
غذاهای محلی استان مازندران
نام غذا: #آردیم_آش*
? مواد لازم:
عدس: یک پیمانه
لوبیا چیتی: یک و نیم پیمانه
کدو حلوایی: نیم کیلو
کلم سنگی: نیم کیلو
برنج: نصف پیمانه
سیب ترشی: دو عدد
آرد گندم: سه قاشق غذاخوری
پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری
کوه زیره (سبزیجات محلی): به مقدار لازم
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم
? روش طبخ:
? ابتدا حبوبات را با مقداری آب نیم پز می کنیم.
? کلم سنگی را خرد کرده و کمی می پزیم.
? سپس برنج خیس خورده و کدوی ریز شده را با مقداری آب به حبوبات و کلم اضافه می کنیم.
? در اواسط پخت سیب ترشی ریز شده، آرد حل شده در آب، نمک، زردچوبه، ادویه، کوه زیره و پیاز سرخ شده را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا پخته و کاملاً جا بیفتد.
? نظر متخصصین تغذیه:
? این غذا حاوی کالری، پروتئین و بتاکاروتن مناسبی می باشد. به عنوان یک وعده اصلی غذا می تواند مصرف شود.
منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Monday, 7 April , 2025