غذاهای محلی استان خوزستان نام غذا: #اوبنگشت* ? مواد لازم: ✔️ گنجشک: ده عدد ✔️ نخود: یک پیمانه ✔️ پیاز متوسط: دو عدد ✔️ رب میوه نسترن: یک تا دو قاشق غذاخوری ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم […]

غذاهای محلی استان خوزستان
نام غذا: #اوبنگشت*

? مواد لازم:

✔️ گنجشک: ده عدد

✔️ نخود: یک پیمانه

✔️ پیاز متوسط: دو عدد

✔️ رب میوه نسترن: یک تا دو قاشق غذاخوری

✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

? روش طبخ:

? ابتدا گنجشک ها را شسته و چند دقیقه در آب می جوشانیم تا تلخی اولیه گوشت گنجشک گرفته شود.

? سپس پیاز های خرد شده را با روغن سرخ می کنیم و زردچوبه، ادویه و رب نسترن را افزوده و تفت می دهیم.

? گنجشک ها و نخود را اضافه نموده و با مقداری آب می گذاریم تا کاملاً بپزد.

? این غذا را با نان و به صورت ترید (تلیت) استفاده می کنند.

? نظر متخصصین تغذیه:

? به دلیل استفاده از گوشت پرندگان، این غذا برای بیماران قلبی عروقی سودمند است.

? برای جذب آهن موجود در غذا، بهتر است با ماست مصرف نشود.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران