غذاهای محلی استان خراسان رضوی نام غذا: #آشرشتهماستی* ? مواد لازم: ✔️ رشته آش: ٢۵٠ گرم ✔️ ماست: نیم کیلو ✔️ اسفناج: ٣٠٠ گرم ▪️ سبزی های معطر (تره، نعناع و سیر): ٢٠٠ گرم ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم ? روش طبخ:  ? ابتدا […]

غذاهای محلی استان خراسان رضوی
نام غذا: #آشرشتهماستی*

? مواد لازم:

✔️ رشته آش: ٢۵٠ گرم

✔️ ماست: نیم کیلو

✔️ اسفناج: ٣٠٠ گرم

▪️ سبزی های معطر (تره، نعناع و سیر): ٢٠٠ گرم

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

? روش طبخ: 

? ابتدا اسفناج را خرد کرده و با مقداری آب نیم پز می کنیم.

? سپس رشته را اضافه کرده و پس از پخت رشته، ظرف را از روی حرارت بر می داریم.

? سبزی های خرد شده را به ماست افزوده و پس از مخلوط کردن، به آش که کمی سرد شده اضافه می کنیم.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران