غذاهای محلی استان خراسان رضوی نام غذا: #آشرشتهماستی* ? مواد لازم: رشته آش: ٢۵٠ گرم
ماست: نیم کیلو
اسفناج: ٣٠٠ گرم
سبزی های معطر (تره، نعناع و سیر): ٢٠٠ گرم
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم ? روش طبخ: ? ابتدا […]
غذاهای محلی استان خراسان رضوی
نام غذا: #آشرشتهماستی*
? مواد لازم:
رشته آش: ٢۵٠ گرم
ماست: نیم کیلو
اسفناج: ٣٠٠ گرم
سبزی های معطر (تره، نعناع و سیر): ٢٠٠ گرم
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم
? روش طبخ:
? ابتدا اسفناج را خرد کرده و با مقداری آب نیم پز می کنیم.
? سپس رشته را اضافه کرده و پس از پخت رشته، ظرف را از روی حرارت بر می داریم.
? سبزی های خرد شده را به ماست افزوده و پس از مخلوط کردن، به آش که کمی سرد شده اضافه می کنیم.
منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Monday, 17 March , 2025