? نام غذا: #ماش_ترشک ? مواد لازم: ماش: دو قاشق غذاخوری
عدس: دو قاشق غذاخوری
کدو حلوایی: یک چهارم پیمانه
سیر: دو حبه
رب انار: یک قاشق مرباخوری
روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
آب سالم: به […]
? نام غذا: #ماش_ترشک
? مواد لازم:
ماش: دو قاشق غذاخوری
عدس: دو قاشق غذاخوری
کدو حلوایی: یک چهارم پیمانه
سیر: دو حبه
رب انار: یک قاشق مرباخوری
روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم
? روش طبخ:
? ابتدا تمام حبوبات را با مقدار مناسبی آب می پزیم و در حین پخت روغن را اضافه می کنیم.
? سپس کدو حلوایی و سیر خرد شده، رب انار، نمک، زردچوبه و ادویه را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً جا بیفتد.
? نظر متخصصین تغذیه:
? سیر و انار دارای آنتی اکسیدان هستند و در حفظ سلامت و محافظت بدن در برابر سرطان مؤثر می باشند.
? این غذا دارای بتاکاروتن است و در فصول سرد سال موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
? پروتئین موجود در این غذا فاقد کلسترول بوده و برای مبتلایان به چربی خون سودمند است.
منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Monday, 17 March , 2025