?نام غذا: #دلفان ? مواد لازم: ✔️ آرد گندم سبوس دار: ٢۵٠ گرم ✔️ روغن زرد محلی: چهار قاشق غذاخوری ✔️ شیره خرما و انگور: پنج قاشق غذاخوری ✔️ آب و نمک سالم: به مقدار لازم ? روش طبخ: ? ابتدا با آب، آرد و خیلی کم نمک خمیر آبکی و نرم درست می کنیم […]

?نام غذا: #دلفان

? مواد لازم:

✔️ آرد گندم سبوس دار: ٢۵٠ گرم

✔️ روغن زرد محلی: چهار قاشق غذاخوری

✔️ شیره خرما و انگور: پنج قاشق غذاخوری

✔️ آب و نمک سالم: به مقدار لازم

? روش طبخ:

? ابتدا با آب، آرد و خیلی کم نمک خمیر آبکی و نرم درست می کنیم و مقداری از آن را روی ساج با انگشتان پهن کرده و پشت و رو می کنیم تا آماده شود.

? چند قاشق روغن زرد و شیره روی آن ریخته و میل می شود.

? نکته:

☑️ این غذا برخی اوقات در بین عشایر به نشانه احترام به مهمان برای وی تهیه می شود.

? نظر متخصصین تغذیه:

? یک میان وعده پرکالری است و برای افرادی که نیازمند کالری بالا هستند، سودمند است.

✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران