?نام غذا: دِنگو ?مواد لازم: گوشت گوسفند: ٢۵٠ گرم
گندم، نخود، لوبیا و عدس: از هر کدام یک پیمانه
پیاز متوسط: یک عدد
تره و لیزک: از هر کدام یک پیمانه
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم ?روش طبخ: ?گوشت و گندم را با مقداری مناسب […]
?نام غذا: دِنگو
?مواد لازم:
گوشت گوسفند: ٢۵٠ گرم
گندم، نخود، لوبیا و عدس: از هر کدام یک پیمانه
پیاز متوسط: یک عدد
تره و لیزک: از هر کدام یک پیمانه
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم
?روش طبخ:
?گوشت و گندم را با مقداری مناسب آب نیم پز می کنیم.
?سپس حبوبات را به آن اضافه می کنیم و بعد سبزیجات و پیاز خرد شده، نمک، زردچوبه و ادویه را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً پخته و جا بیفتد.
نکته:
لیزک (بن سرخ) گیاهی است که در کوهستان های مناطق سردسیر استان می روید.
?نظر متخصصین تغذیه:
?این غذا منبع کاملی از انواع پروتئین و فیبر می باشد.
منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Tuesday, 18 March , 2025