?نام غذا: دِنگو ?مواد لازم: ✔️گوشت گوسفند: ٢۵٠ گرم ✔️گندم، نخود، لوبیا و عدس: از هر کدام یک پیمانه ✔️پیاز متوسط: یک عدد ✔️تره و لیزک: از هر کدام یک پیمانه ✔️نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم ✔️آب سالم: به مقدار لازم ?روش طبخ: ?گوشت و گندم را با مقداری مناسب […]


?نام غذا: دِنگو

?مواد لازم:

✔️گوشت گوسفند: ٢۵٠ گرم

✔️گندم، نخود، لوبیا و عدس: از هر کدام یک پیمانه

✔️پیاز متوسط: یک عدد

✔️تره و لیزک: از هر کدام یک پیمانه

✔️نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم

✔️آب سالم: به مقدار لازم

?روش طبخ:

?گوشت و گندم را با مقداری مناسب آب نیم پز می کنیم. 

?سپس حبوبات را به آن اضافه می کنیم و بعد سبزیجات و پیاز خرد شده، نمک، زردچوبه و ادویه را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً پخته و جا بیفتد.

☑️نکته:

▫️لیزک (بن سرخ) گیاهی است که در کوهستان های مناطق سردسیر استان می روید.

?نظر متخصصین تغذیه:

?این غذا منبع کاملی از انواع پروتئین و فیبر می باشد.

✍️منبع: کتاب خوراک های بومی ایران