غذاهای محلی استان کرمان نام غذا: #پدفته* ? مواد لازم: ✔️ تخم مرغ محلی: سه عدد ✔️ خمیر نان: یک چانه ✔️ ماست محلی: نصف پیمانه ✔️ روغن زرد محلی یا ارده کنجد: به مقدار لازم سیاهدانه، گل خشت یا گل زرد و نمک سالم: به مقدار لازم ? روش طبخ: ? ابتدا تخم مرغ […]

غذاهای محلی استان کرمان
نام غذا: #پدفته*

? مواد لازم:

✔️ تخم مرغ محلی: سه عدد

✔️ خمیر نان: یک چانه

✔️ ماست محلی: نصف پیمانه

✔️ روغن زرد محلی یا ارده کنجد: به مقدار لازم
سیاهدانه، گل خشت یا گل زرد و نمک سالم: به مقدار لازم

? روش طبخ:

? ابتدا تخم مرغ ها و ماست را روی خمیر وَر آمده ریخته، کمی نمک، سیاهدانه و گل خشت به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست و صاف شود.

? سپس درب آن را به مدت ده دقیقه می گذاریم.

? روغن را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و پس از داغ شدن، با قاشق از مواد برداشته و در روغن داغ سرخ می کنیم.

? نظر متخصصین تغذیه:

? سیاهدانه در کاهش نفخ شکم، دردهای روماتیسمی و دفع گازهای معده سودمند است.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران