غذاهای محلی استان کرمان نام غذا: #پدفته* ? مواد لازم: تخم مرغ محلی: سه عدد
خمیر نان: یک چانه
ماست محلی: نصف پیمانه
روغن زرد محلی یا ارده کنجد: به مقدار لازم سیاهدانه، گل خشت یا گل زرد و نمک سالم: به مقدار لازم ? روش طبخ: ? ابتدا تخم مرغ […]
غذاهای محلی استان کرمان
نام غذا: #پدفته*
? مواد لازم:
تخم مرغ محلی: سه عدد
خمیر نان: یک چانه
ماست محلی: نصف پیمانه
روغن زرد محلی یا ارده کنجد: به مقدار لازم
سیاهدانه، گل خشت یا گل زرد و نمک سالم: به مقدار لازم
? روش طبخ:
? ابتدا تخم مرغ ها و ماست را روی خمیر وَر آمده ریخته، کمی نمک، سیاهدانه و گل خشت به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست و صاف شود.
? سپس درب آن را به مدت ده دقیقه می گذاریم.
? روغن را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و پس از داغ شدن، با قاشق از مواد برداشته و در روغن داغ سرخ می کنیم.
? نظر متخصصین تغذیه:
? سیاهدانه در کاهش نفخ شکم، دردهای روماتیسمی و دفع گازهای معده سودمند است.
منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Friday, 21 March , 2025