نام غذا: #آش_بنسور* ? مواد لازم: لوبیا سفید: نصف پیمانه
عدس: سه چهارم پیمانه
سبزی بنسور: به مقدار دلخواه
پیاز متوسط: یک عدد
روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری
نعناع خشک: ۵٠ گرم ? روش طبخ: ? ابتدا لوبیا، عدس و بنسور را با مقداری آب می پزیم. سپس […]
نام غذا: #آش_بنسور*
? مواد لازم:
لوبیا سفید: نصف پیمانه
عدس: سه چهارم پیمانه
سبزی بنسور: به مقدار دلخواه
پیاز متوسط: یک عدد
روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری
نعناع خشک: ۵٠ گرم
? روش طبخ:
? ابتدا لوبیا، عدس و بنسور را با مقداری آب می پزیم. سپس پیاز را تفت داده و زردچوبه و ادویه را اضافه می کنیم و می گذاریم تا آش خوب پخته و جا بیفتد.
? در ظرف مورد نظر ریخته و با نعناع و پیاز داغ تزیین می کنیم.
? نظر متخصصین تغذیه:
? این غذا کم کالری است و به دلیل وجود حبوبات، پروتئین بالایی دارد و برای کودکان در حال رشد، مادران باردار و شیرده سودمند است.
? ویتامین A موجود در غذا بیش از نیمی از نیاز روزانه یک فرد بزرگسال را تأمین می کند.
به دلیل وجود لوبیا و عدس، فولاسین این غذا ٢۵٪ نیاز روزانه یک فرد بالغ را تأمین می کند.
? فولاسیون از ویتامین های گروه B می باشد که برای تشکیل و بلوغ سلول های قرمز و سفید در مغز استخوان به ویژه در مادران باردار ضروری است.
? فیبر موجود در این غذا در پیشگیری از یبوست و بیماری های دستگاه گوارش سودمند است.
منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Tuesday, 18 March , 2025