نام غذا: #آش_بنسور* ? مواد لازم: ✔️ لوبیا سفید: نصف پیمانه ✔️ عدس: سه چهارم پیمانه ✔️ سبزی بنسور: به مقدار دلخواه ✔️ پیاز متوسط: یک عدد ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ نعناع خشک: ۵٠ گرم ? روش طبخ: ? ابتدا لوبیا، عدس و بنسور را با مقداری آب می پزیم. سپس […]

نام غذا: #آش_بنسور*

? مواد لازم:

✔️ لوبیا سفید: نصف پیمانه

✔️ عدس: سه چهارم پیمانه

✔️ سبزی بنسور: به مقدار دلخواه

✔️ پیاز متوسط: یک عدد

✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری

✔️ نعناع خشک: ۵٠ گرم

? روش طبخ:

? ابتدا لوبیا، عدس و بنسور را با مقداری آب می پزیم. سپس پیاز را تفت داده و زردچوبه و ادویه را اضافه می کنیم و می گذاریم تا آش خوب پخته و جا بیفتد.

? در ظرف مورد نظر ریخته و با نعناع و پیاز داغ تزیین می کنیم.

? نظر متخصصین تغذیه:

? این غذا کم کالری است و به دلیل وجود حبوبات، پروتئین بالایی دارد و برای کودکان در حال رشد، مادران باردار و شیرده سودمند است.

? ویتامین A موجود در غذا بیش از نیمی از نیاز روزانه یک فرد بزرگسال را تأمین می کند.
به دلیل وجود لوبیا و عدس، فولاسین این غذا ٢۵٪؜ نیاز روزانه یک فرد بالغ را تأمین می کند.

? فولاسیون از ویتامین های گروه B می باشد که برای تشکیل و بلوغ سلول های قرمز و سفید در مغز استخوان به ویژه در مادران باردار ضروری است.

? فیبر موجود در این غذا در پیشگیری از یبوست و بیماری های دستگاه گوارش سودمند است.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران