? آزادی زندانیان داعشی و دیگر تکفیری ها توسط آمریکا و بمباران مناطق مسکونی و غیرنظامی به بهانهی انهدام مواضع داعش در عراق، آن هم در هیاهو و آشوبهای انتخاباتی عراق و طرح جریان صدر برای حذف مقاومت عراق و همچنین دسیسه های الکاظمی (نخست وزیر عراق) این کشور را در آشوبی شدید فرو خواهد […]
? آزادی زندانیان داعشی و دیگر تکفیری ها توسط آمریکا و بمباران مناطق مسکونی و غیرنظامی به بهانهی انهدام مواضع داعش در عراق، آن هم در هیاهو و آشوبهای انتخاباتی عراق و طرح جریان صدر برای حذف مقاومت عراق و همچنین دسیسه های الکاظمی (نخست وزیر عراق) این کشور را در آشوبی شدید فرو خواهد برد.
آیا با توجه به شرایط منطقه، خروج سفیانی بسیار نزدیک است؟!
سفیانی کیست؟!
? از جمله علائم ظهور حضرت ولیّ عصر (عج) که وقوعش حتمی شمرده شده است، خروج سفیانی است و اخبار و روایات متعددی بر خصوصیات و خروج او دلالت دارد.
? امام صادق علیهالسلام فرموده است: «پیش از قیام قائم، پنج علامت حتمی است؛ یمانی، سفیانی، صیحه آسمانی، قتل نفس زکیه، فرورفتن سرزمین بِیداء.»
? نام و نَسب او:
? امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرموده است: «فرزند خورندهٔ جگرها از وادی یابس خارج میشود. اسمش عثمان و پدرش عنسبه و از اولاد ابوسفیان است.»
? خصوصیات فردی او:
? امام باقر میفرمایند: «سفیانی، سرخرو، سفیدپوست و زاغچشم است. هرگز خدا را پرستش نکرده است و به مکه و مدینه نرفته است.»
? اعتقادات او:
? از برخی روایات استفاده میشود که وی مسیحی است و یا دست نشاندهٔ مسیحیت و یهودیت است. ۴
? و از برخی روایات استفاده میشود که وی مسلمانِ منحرفی است که کینهٔ حضرت علی (ع) را در دل دارد؛
? چنانچه امام صادق (ع) میفرمایند: «گویا سفیانی را میبینم که در میدان کوفهٔ شما جایگاه خود را گسترانیده است و منادی او فریاد میزند:
? هرکس سر شیعهٔ علی را بیاورد هزار دِرهم مزد میگیرد. همسایه بر همسایه رحم نمیکند و گردنش را میزند برای هزار دِرهم. آگاه باشید که حکومت شما در آن زمان به دست زنازادگان خواهد افتاد!»۵
? زمان خروج او:
? امام صادق علیهالسلام میفرمایند: «امر سفیانی از مسائل حتمی است و خروجش در ماه رجب میباشد.» ۶
? و در حدیثی دیگر امام صادق نیز میفرمایند: «خروج سفیانی و یمانی و خراسانی در یکسال و یکماه و یکروز واقع میشود.»۷
منابع:
۱. کمالالدین، ص۶۵۰
۲. کمالالدین، ص۶۵۱
۳. الغیبه شیخ طوسی، ص۲۷۰
۴. الغیبه شیخ طوسی، ص۲۷۸
۵. الغیبه شیخ طوسی، ص۲۷۳
۶. غیبت نعمانی، باب۱۸، ص۴۲۶
۷. غیبت نعمانی، باب۱۴،
Sunday, 6 April , 2025