از همه عزیزان دعوت می گردد در سومین مجمع عمومی جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران با هدف احیای سلامت و تمدن اسلامی حضور به هم رسانند. دبیر کل دکتر حسین روازاده مکان: تهران- میدان انقلاب- خ کارگر شمالی- بین خ ۱۵ و ۱۶- روبروی کوی دانشگاه – تربیت بدنی دانشگاه تهران زمان: جمعه ۹۶/۰۲/۰۱ […]
از همه عزیزان دعوت می گردد در سومین مجمع عمومی جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران با هدف احیای سلامت و تمدن اسلامی حضور به هم رسانند.
دبیر کل
دکتر حسین روازاده
مکان:
تهران- میدان انقلاب- خ کارگر شمالی- بین خ ۱۵ و ۱۶- روبروی کوی دانشگاه – تربیت بدنی دانشگاه تهران
زمان:
جمعه ۹۶/۰۲/۰۱ ساعت ۷:۳۰ صبح الی ۱۲:۳۰
شماره تلفن دبیرخانه مجمع: ۶۶۹۲۰۱۲۸-۰۲۱
http://hamiyanekeshavarzi.ir/?p=663
علی درستکار
تاریخ : ۳۰ - فروردین - ۱۳۹۶
سلام
اقا ببخشید اصلا کاری به این انتخابات و سیاسی ندارمُ و تبلیغ نیست
چرا کسی حرفای بسیار عالی این اقای غرضی تو کتابچه ای که منتشر کرده رو نشر نمیده؟ بابا به جان خودم اصول گرا و اصلاح طلب هر دو به حال طب حقیقی نسوخته.
شما ببینید که ایشون توی کتابچشون چی گفته درباره ظلم بهداشتی درباره تغذیه سنتی و اینا صحبت کرده:
«ظلم بهداشتی : وقتی که تولیدات بهداشتی غذایی از شیوه ی سنتی به صنعتی تغییر رویه پیدا کند مصرف کننده نه شناختی نسبت به مراحل و کیفیات تولید خواهد داشت و نه میتواند نظارتی بر این مهم داشته باشد بنابراین مسئولیت نظارت بر شیوه و چگونگی تولید به عهده ی دولت خواهد بود .طبیعی است که افراد نظارت کننده بر تولیدات غذایی بهداشتی بدست آمده می بایست از خود تولید کنندگان، کار آزموده تر بوده و از شناخت و آگاهی بیشتری براصول تولید و استانداردهای انجام کاربرخوردار باشند. اما دراین صنعت این امر محقق نشده و هیچ کس هم راه حلی ارائه نمی دهد. خوراکی که به طور مستقیم بر سلامت انسان اثر گذار هستند ، این معضل در تولیدات مربوط به مواد غذایی جدی تر است .این بی توجهی باعث ایجاد فجایع بزرگی شده که امروز جامعه ما با آن درگیر است . از تولیدات کشاورزی گرفته تا فرآورده های بسته بندی شده ،از نان گرفته تا واردات مواد غذایی همه و همه باید مراقبت شده و کنترل گردد اما متاسفانه این مهم توسط دولت به جدیت پیگیری نشده و این مسئولیت نا پذیری مشکل آفرین گردیده است . همان طور که اشاره شد شیوه ی تولید کشاورزی از مرحله سنتی به مرحله صنعتی ورود پیدا کرده و این روند سموم و رنگ های خوراکی (که همگی در فرآیند تولیدات صنعتی ، باعث گردیده تا مصارف کود شیمیایی کشاورزی وخوراکی نقش غیر قابل انکاری ایفا می کنند)افزون گردد .متاسفانه نتیجه ی چنین سهل انگاری . سرطان وغیره گردیده است ، هایی منجر به بروز انواع و اقسام امراض و بیماریها نظیر مشکلات قلبی عروقی مواد غذایی مصنوعی چون در ساختار بدن جذب و دفع نمی شوند نهایتا باعث چاقی شده و ارگانیسم مغز و قلب را تحت تاثیر قرارمیدهند. امروز وضع به گونه ایست که به دلیل عدم نظارت دولتی محصولات بی کیفیتی وارد بازار شده که عمده آنها از درصد از مردم ایران ۴۰ شیوه های غیر طبیعی بدست می آیند .
نتیجه هم چیزی نیست جز اینکه نزدیک به دست به گریبان مسائلی چون دیابت ،اضافه وزن و فشار خون بالا هستند . کشاورزان به جای آنکه مراحل طبیعی کاشت، داشت و برداشت محصولات را پیاده سازی کنند با متوسل شدن به مواد زیان بار شیمیایی محصولاتی را به بازار می فرستند که حاصلی جز بروز امراض گوناگون در پی نخواهد داشت. یا در محصولات دامی مسئله فروش مرغ و تخم مرغ تا کنون چنین بوده است که هزارها تن از این محصولات بی کیفیت در روز تولید شده و وارد بازار میشود .بنده خود شاهد بوده ام که تولید کنندگان این محصولات از آنجا که خود میدانند محصولشان از چه کیفیتی نازل وپایینی برخوردار است از مصرف آنچه که خود تولید کرده اند خودداری میکنند .
👌🏿دلیل آنکه گذشتگان ما هرگز تا این حد با چنین مسایل و مشکلاتی روبرو نبوده اند این بوده است که تا همین سال پیش هم تولید مواد غذایی به صورت سنتی انجام میگرفته و چنین مناسباتی در شرایط تولید صنعتی ۴۰ حاکم نبوده است. روزانه چندین قلب را میشکافیم و با مشقت بسیار در تلاش هستیم تا از ابزار و وسایل مصنوعی و یا پیوندی برای حفظ سلامتی خود مدد بگیریم .از یکسو به صورت احمقانه ای مواد شیمیایی را به مردم تزریق میکنیم و از سوی دیگربهترین استعدادهای تحصیلی خود را به سمت رشته هایی هدایت میکنیم که با امراض حاصل شده از این مصنوعات مبارزه نمایند .پر نیز واضح است که این همه حاصلی جز تکرار هزار باره ی سلسله رخ داد های معیوب و بی نتیجه نداشته است . به همین چرخه تربیت پزشک در کشور بنگرید :مدام دانشگاه پزشکی را با هزینه های گزاف تاسیس کرده و دانشجویان با استعداد را راهی آن می کنیم تا مگر قادر باشند این چرخه معیوب و معوج را اصلاح کنند .حال آنکه که نه تنها با اصلاح روش های تغذیه ناسالم مردم میتوان از بسیاری ازمشکلات پزشکی آنها کاست بلکه قادر خواهیم بود این استعداد ها را در جهت ارتقا سطح زندگی مردم تربیت کرده و از تحمیل هزینه های بی مورد به جامعه خودداری نماییم. میانسالان و کهن سالان ، جوانان، امروزه شرایط تغذیه به قدری اسفناک است که که کودکان خرد سال همگی می بایست به طور مداوم تحت نظارت قرار بگیرند . دائما دارو میسازیم و مدام جراح تربیت می کنیم و در این راه بودجه تعیین می کنیم تا دنبال کنندگان مشکلاتی باشیم که خود عامل به وجود آوردنده آنها بوده ایم . متعلق، درصد هزینه های بودجه ی کشور، به طور مستقیم و غیر مستقیم ۵۰ شاید باور پذیر نباشد که بیش از به آموزش وپرورش، بهداشت و درمان و دانشگاه هایی است که به مسائل پزشکی میپردازند .در باب ظلم آموزشی مفصلا صحبت کردم اما در باره ظلم بهداشتی باید خاطر نشان کنم که حتی با صرف چنین هزینه ها و تخصیص چنین بودجه های عظیمی نه رضایت مردم حاصل شده و نه جامعه ارتقا پیدا کرده است و این در حالیست که هیچ گونه بازدهی چشم گیری هم تاکنون در پی نداشته ایم . ما در تعاریف و عملکردهای مصیت بار خود غرق شده ایم .در محدوده ای به دنبال رهایی هستیم که خود عامل ایجادش بوده ایم .ازمرحله ی تولید تا مرحله ی مصرف در امور باطلی گرفتار شده ایم و هر روز چندباره در پیچ و تاب چرخه ی معیوب جهان سوم غوطه میخوریم و سرگردانیم.
سال است که کوچه پس کوچه های ناصر خسرو محل خرید و فروش داروهای کمیاب و یا بدون ۸۰ نزدیک نسخه شده است .همین یک مثال مگر موید بی برنامگی دولت در امر بهداشت و درمان جامعه نیست؟ و مگراین بازار مکاره سودی جز پر کردن انبان کاسبان و دلالان و تولیدکننذگان متقلب و دسته چندمی خارجی دارد؟ در راستای خرج های بی هدف و بی ثمر دولت در تقسیم بندی بودجه ها دولت یازدهم بودجه بهداشت و هزار میلیارد تومان رساند و این در حالیست که دولت گمان ۶۰ هزار میلیارد تومان به بیش از ۱۶ درمان را از میبرد تصمیم مفیدی برای احقاق حقوق مردم گرفته است . چندی پیش تعداد زیادی از نمایندگان مجلس از رئیس جمهور درخواست کردند که بودجه ی بهداشت و درمان را بیشتر از بودجه ی اختصاص یافته ی فعلی کند . بنده به عنوان یک گزارش گر به ضرس قاطع اعلام میدارم که اگر تمامی در آمد دولت را هم وقف حوزه ی بهداشت و درمان کنیم نه تنها مشکلی حل نمیشود که مصائب این رویکرد نا درست دامن گیر طیف گسترده تری از مردمان این مرز و بوم خواهد شد .نسل جوان در خطر مبتلا شدن به بیماریهایی است که خود سهمی در پیدایش آنها نداشته است و این ها همه از نتایج سیاست گذاری های نادرست در حوزه ی بهداشت است. شایسته نمیدانم که به عوامل مربوطه در حوزه ی درمان حمله کنم ولی در پیشگاه الهی شهادت میدهم که ظلم بهداشتی وسیع تر ازظلم درمانی بوده وهست .کیست که نداند بهداشت مقدم بر درمان است واگر امورات بهداشتی مردم سامان یابد نیازی به تحمیل هزینه های گزاف هم به مردم و هم به دولت نخواهد بودچه اینکه این هزینه ها اغلب نیز حاصلی نداشته است .اما اراده ی نائل شدن به این مهم در سیاست مداران نیست»