❇️ فواید زراعت طبیعی: 🍏۱- در کشاورزی طبیعی آب توسط مواد شیمیایی آلاینده مانند کودهای مصنوعی، آلوده نمی گردد. 🍏۲- در کشاورزی طبیعی تعادل اکوسیستم و حاصلخیزی خاک حفظ میگردد. فرسایش خاک نیز تا ۵۰% کاهش می یابد. 🍏۳- تنوع زیستی در زمینهای زراعی طبیعی ۵۷% بیشتر است. (به علت عدم استفاده از سموم آفت […]
❇️ فواید زراعت طبیعی:
🍏۱- در کشاورزی طبیعی آب توسط مواد شیمیایی آلاینده مانند کودهای مصنوعی، آلوده نمی گردد.
🍏۲- در کشاورزی طبیعی تعادل اکوسیستم و حاصلخیزی خاک حفظ میگردد. فرسایش خاک نیز تا ۵۰% کاهش می یابد.
🍏۳- تنوع زیستی در زمینهای زراعی طبیعی ۵۷% بیشتر است. (به علت عدم استفاده از سموم آفت کش و علف کش)
🍏۴- کشاورزان در معرض سموم و آلاینده های کمتری قرار میگیرند.
❇️ فواید مصرف مواد غذایی طبیعی:
🍎۱- ارزش غذایی بالاتری دارند. میزان ویتامین C ، کلسیم، منیزیوم، آهن و فسفر در مواد غذایی طبیعی بیشتر است.
🍎۲- مواد غذایی طبیعی حاوی آنتی اکسیدان بیشتری میباشند. در مواد غذایی طبیعی آنتی اکسیدان Phenolic بیشتر یافت میگردد (۵۰% بیشتر از محصولات طبیعی) چراکه آفت کشهای مصنوعی تولید این مواد را در گیاهان کاهش داده اما کودهای حیوانی و آلی بکار رفته در کشاورزی طبیعی تولیدآنها را افزایش میدهد.
🍎۳- کمتر سمی هستند. محصولات طبیعی سالم تر بوده و به بقایای آفت کشهای آلی کمتر آلوده میباشند. همچنین این محصولات فاقد افزودنیهای غذایی بوده و طبعا سالمتر میباشند.
🍎۴- خوشمزه و خوش طعم تر هستند. یکی از دلایل آن این است که محصولات طبیعی پس از برداشت در مدت زمان کمتری بدست مصرف کننده رسیده و تازه تر میباشند. و همچنین در محصولات تهیه شده به روش سنتی، با فرآوریها و دستکاریهایی که بروی آنها صورت میگیرد تنها به ظاهر، رنگ، بالا بردن ماندگاری، افزایش تولید و مقاوم کردن آنها در برابر صدمات ناشی از حمل و انبار داری توجه میشود و نه کیفیت و ارزش تغذیه ای آن.
🍎۵- تولید کنندگان محصولات طبیعی از استانداردها و دستورالعمل های بسیار سخت گیرانه ای تبعیت میکنند که احتمال آلوده شدن اینگونه محصولات به هر گونه مواد شیمیایی و سمی منتفی میباشد.
Saturday, 23 November , 2024