آن میوه را بعد از آن که رسیده شود بچینند ودرسایه در زیر خاکستر کنند تا خشک شود. پس آن را برگیرند وبه موضعی که خواهند نقل کنند وبنشانند وآب می دهند تاسبز شود وتا نهال آن دوساله نشود وبه موضع دیگر نقل نکنند. ودر اکثر اشجار به این نوع میوه ی آن نقل توان […]

آن میوه را بعد از آن که رسیده شود بچینند ودرسایه در زیر خاکستر کنند تا خشک شود. پس آن را برگیرند وبه موضعی که خواهند نقل کنند وبنشانند وآب می دهند تاسبز شود وتا نهال آن دوساله نشود وبه موضع دیگر نقل نکنند.
ودر اکثر اشجار به این نوع میوه ی آن نقل توان کرد.


اما در زیتون های بری به این نوع نقل میسر نیست. چه اگر ثمره ی آن را در غیر موضعی که می باشد بنشانند درخت آن بار نیاورد.


📚کتاب معرفت فلاحت(دوازده باب کشاورزی) 🗒صفحه ی ۳۸
تالیف عبدالعلی بیرجندی (در گذشته ۹۳۴ ه ق)