🎦 چند سال پیش صدا و سیما گزارشی پخش کرد که یک گزارشگر به سراغ شخصیت های حقوقی سرشناس مانند نمایندگان مجلس و مدیران بلند پایه می رفت و از آنها می پرسید آیا می دانید چشم انداز ۲۰ ساله چند صفحه است و شما چه میزان از آن را مطالعه کرده اید؟ در پاسخ […]
🎦 چند سال پیش صدا و سیما گزارشی پخش کرد که یک گزارشگر به سراغ شخصیت های حقوقی سرشناس مانند نمایندگان مجلس و مدیران بلند پایه می رفت و از آنها می پرسید آیا می دانید چشم انداز ۲۰ ساله چند صفحه است و شما چه میزان از آن را مطالعه کرده اید؟ در پاسخ این سوال جواب های تاسف باری می شنیدید، مثلا ۳۰۰ صفحه، ۷۰۰ صفحه و… مشخص بود عزیزان مسئول حتی از تعداد صفحات مهمترین سند پیشرفت کشور بی اطلاع هستند، اکنون من سوژه جدیدی را ارائه می دهم که می دانم نتیجه مشابه سوال از چشم انداز ۲۰ ساله در پی خواهد داشت، اگر امروز گزارشگری به سراغ دانشجویان رشته پزشکی، پزشکان سرشناس، مدیران نظام پزشکی برود و سوال کند که سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه بهداشت چند بند است، فکر می کنید چند نفر از پاسخ دهندگان جواب صحیحی خواهند داد و چند درصد از آنها می توانند یکی از بندها را نام ببرند؟!!
🕖اگر خود وزیر محترم بهداشت این سیاست ها را مطالعه کرده بود و در صدد تحقق آنها بود حتما می دانست در اولین و دومین بند این ابلاغیه، مقام معظم رهبری حاکمیت اسلام بر کلیه فعالیت ها در حوزه بهداشت و درمان را مطالبه کرده است، پس با طب اسلامی که در واقع تبلور سبک زندگی اسلامی است آشکارا مخالفت نمی کرد و اگر ایشان به بند ۱۲ ابلاغیه یعنی؛ به بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینه نمودن طب سنتی ایران، اهمیت می داد معاونت طب سنتی را منحل نمی کرد!!!
فراموش نمی کنیم رهبر معظم انقلاب در یکی از دیدارها با اساتید دانشگاه ها با اشاره به مطالب عنوان شده توسط یکی از اساتید از خبر تشکیل دانشکده طب سنتی به یک “مژده” تعبیر کرده بودند و در سال ۱۳۸۶ خطاب به ریاست جمهور وقت فرمودند: “جناب آقای رئیس جمهور محترم! این گیاهان دارویی و طب سنتی از جمله کارهایی است که می تواند باب جدیدی در مسائل کلان مربوط به بهداشت و درمان بگشاید. توجه و اهتمام جنابعالی در این کار بسیار مفید خواهد بود انشاء الله”.
از اینرو در تدوین ابعاد چشم انداز ۲۰ ساله سند راهبردی توسعه علوم وفناوری گیاهان دارویی و طب سنتی در ۱۲ راهبرد و ۴۸ اقدام ملی تدوین شد، ولی در نهایت هیئت وزیران در جلسه ۸/ ۱۰/ ۱۳۹۲ تصویب کرد: تصمیم نامه شماره ۴۴۳۵۱/ت۴۸۹۲۳ن مورخ ۲۸/ ۲/ ۱۳۹۲ لغو میشود!!!
با این اقدام، بر همه تلاش ها برای تحقق این مطالبه رهبری خط بطلان کشیده شد، آیا بهتر نیست جناب آقای وزیر بهداشت عمل جراحی چشم چند زلزله زده محروم یا معاینه چشم پدر فلان سردار را که قطعا کار پسندیده ای است را به شاگردان خود واگذار کرده و بجای این کارهای فرعی و رسانه ای کردن این اقدامات پوپولیستی، تمام همت و توان خود را صرف اجرایی کردن سند ابلاغی مقام معظم رهبری کند؟ سندی که عمل به آن هم وجوب شرعی و هم الزام قانونی دارد و بی شک مخاطب اول این سند معطل مانده شخص وزیر بهداشت می باشد.
به یاد دارم حضرت آیت الله جوادی آملی در درس تفسیر فرمود: شیطان همین که بتواند با مشغول کردن شما به امر مهمی از کار اهمی باز دارد، در هدف خود موفق بوده است.
به نظر می رسد؛ اقدامات وزیر محترم بهداشت در معاینه و عمل جراحی چشم تعداد معدودی از هموطنان بجای اجرایی کردن همه بندهای ابلاغیه رهبری مصداقی از پرداختن به مهم و تَرک مسائل اهم است؟ قضاوت با وجدان بیدار ملت عزیز ایران
👈حجت الاسلام والمسلمین علی ارجمند عین الدین/ استاد حوزه و دانشگاه
Monday, 23 December , 2024