رئیس سازمان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: پنبه ترا ریخته از این سازمان مجوز تولید نگرفته است و تنها در صورتی امکان تولید آن وجود خواهد داشت که وزارت بهداشت و درمان سلامت آن را تایید کند. به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، کاظم خاوازی در حاشیه مراسم تجلیل از کشاورزان نمونه در جمع خبرنگاران […]
رئیس سازمان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: پنبه ترا ریخته از این سازمان مجوز تولید نگرفته است و تنها در صورتی امکان تولید آن وجود خواهد داشت که وزارت بهداشت و درمان سلامت آن را تایید کند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، کاظم خاوازی در حاشیه مراسم تجلیل از کشاورزان نمونه در جمع خبرنگاران درباره تولید پنبه تراریخته، اظهار کرد: منتظر نظر وزارت بهداشت و درمان در این ارتباط هستیم اگر این وزارتخانه مجوزی در این باره داد، این رقم به کمیته رقم وزارت جهاد کشاورزی ارسال میشود.
وی افزود:باید توجه داشت که وزارت بهداشت که اصلیترین نقش را در اینباره ایفا میکند و تنها در صورتی برای تولید این محصول مجوز داده میشود که این وزارتخانه مخالفتی با تولید آن نداشته باشد و در صورت مخالفت کند به هیچ وجه به تولید پنبه ترا ریخته مجوز تولید نمیگیرد.
رئیس سازمان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ادامه داد: علاوه بر وزارت بهداشت، سازمان حفاظت محیط زیست نیز باید مجوز تولید این محصول را صادر کنند آن وقت است که می تواند در فرآیند تولید و نامگذاری قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت متولی سلامت مردم است، اظهار کرد: ما تنها می توانیم به لحاظ فنی و سایر موارد مرتبط، این محصول را در مزارع کنترل و نامگذاری کنیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه صحبت های خود با اشاره اینکه بیش از ۹۰ درصد از ارقام گندمی که در کشور برای زراعت استفاده می شود بومی است گفت: این بذور توسط مؤسسه تحقیقات اصلاحات و تهیه نهال بذر و مؤسسه تحقیقات دیم کشور، تولید و در اختیار گندم کاران قرار گرفته است.
وی از تولید رقم جدیدی از برنج به نام تیسا خبر داد و گفت: این رقم از نظر عطر و بو رقیب جدید برای تودههای محلی به حساب می شود.
کد مطلب : A97100254
📚منبع : خبرگزاری تسنیم
Sunday, 22 December , 2024