به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  پاتریک دبویسر استاد دانشگاه اروپایی پارما امروز در همایش مشترک توسعه همکاریهای کشاورزی، استانداردها و تجارت مواد غذایی میان ایران و اتحادیه اروپا اظهار کرد:  استفاده از محصولات GMO (دستکاری ژنتیکی) نه تنها به عنوان محصول خوراکی بلکه برای خوراک دام هم مناسب نیست. وی گفت: بخشی از محصولاتی که در اتحادیه اروپا وارد […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  پاتریک دبویسر استاد دانشگاه اروپایی پارما امروز در همایش مشترک توسعه همکاریهای کشاورزی، استانداردها و تجارت مواد غذایی میان ایران و اتحادیه اروپا اظهار کرد:  استفاده از محصولات GMO (دستکاری ژنتیکی) نه تنها به عنوان محصول خوراکی بلکه برای خوراک دام هم مناسب نیست.

وی گفت: بخشی از محصولاتی که در اتحادیه اروپا وارد می‌شود، باید برچسب GMO زده شود و به این دلیل مردم رغبتی برای استفاده از آن نشان نمی‌دهند. مردم اورپا ذهنیت خوبی درباره محصولات تراریخته ندارند.

استاد دانشگاه اروپایی پارما با بیان اینکه واردات و یا تولید محصولات تراریخته حتما باید با مجوز باشد و مجوزهای آنها هم بسیار محدود و ۱۰ ساله است تاکید کرد: در بازار اتحادیه اروپا ۲ میلیون تن آرد سویا(تراریخته) از آرژانتین، آمریکا و کانادا وارد می‌شود که به عنوان خوراک دام استفاده می‌شود.

 

کد مطلب : A97082908

📚منبع : خبرگزاری تسنیم